Diyarbakır Şivesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

bu sayfa senin mi güzel yapmışsın bizimde genclik.21 var necati demir. birde şuan diyarbakırspor resmi sayfada yöneticiyim onunda sayısı 40 bin civarı hayvan kardeş iyi yoldasın memleketi böyle iyi temsil etmen beni mutlu etti.

Eyvallah sağol hocam.

Tek başıma açtım yönetiyorum işte :\

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

buraksam Sacini Başini ("pırcıkendi" ezmek) edecekti.

Beleş wireless kahramanı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Elazig Diyarbakir sivesi hemen hemen ayni..baba meslegi dolayisiyla Diyarbakir dogumlu biri olarak 7 yasinda istanbula geldigimde baya bi zorluk cekmistim sive acisindan :)...Bu yaz Elaziga gittigimde muhakkak ugruyacagim ciger yemege kahvaltida :)...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ciğere pis bastın be hoca :\

Yarın sınavdan önce ciğer yemek farz oldu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ne guzeldi sivem eskiden ... diyarbekir'den ayrildim ne sive kaldi ne birsey

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

azericeye daha cok benziyor

uygur bir kizla konusmustum , ilk basta cok komik gelmisti . Bildigin ic anadolunun siivesiyle konusuyorlar :)

Yok be hocam, azericeye hiç benzemiyor.. benim kendim azeriyim zaten.. ama ben azeri olduğum için heralde hemen farkedebiliyorum şimdi sizin farketmeniz daha farklı bana göre.. ama bunu gözüm kapalı dinletseler bitlisli kürt şivesi derdim yani..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Şimdi sidik yarıştırma gibi olacak ama, ( Gerçi Güzel TÜRK yurdumun her köşesi ayrı bir cennet )

Şive konusunda antep şivesini, antep ağzını değişmem hacı hayvan kardeşim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tabii ki herkes doğduğu büyüdüğü topraklar sayesinde yaşamın ne demek olduğunu öğrenir; onun için her insan memleketini şivesine kadar hiçbirşeye değiştirmez... Yinede dediğin gibi Türkiyemin her köşesi cennet.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Ciğere pis bastın be hoca :\

Yarın sınavdan önce ciğer yemek farz oldu.

Haci benim yerimede ye.Ne ozlemisim yaww..

Paypal odeme usulu olsaydi lokantada ben ismarlardim sana ama sansina kus :)..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 4112 Toplam Mesaj: 20