Diyarbakır Ve Manisa Da Petrol
-
evet arkadslar manisa ve diyarbakırda petrol cıkmıs çıkan petrol türkiyenin en kaliteli petrolü olark nitelendirilen 41.9 graviteli petrol olduğu söyleniyor admlar 50 kişilik ekibiyle 40 günde ulaşmışlar bu petrole ........du bakam daha neler çıkacak inşallah çıkan petrol yakıtları biraz geriye çeker bu ülkenin çiftçisi rahatlarsa hemen hemen her şey rahatlar
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------bize yaramaz hoca o çıkan petrol.
yabancılar alır götürür.
-----------------------------
Haksızlık etme ,birazını bizim büyükbaşlarada bırakırlar.ayrıca bu a.q petrolu yenimi çıkmaya başladı?
-
haberlerde niye çımadı
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------haberlerde niye çımadı
az önce atv verdi sanırım. -
Yakında Petrol Kalmadı Diye Kuyular Kapanır Ve Beton Dökülür Merak Etmeyin ...
-
Petrol Zaten vardı önemli olan işlemek...
-
Hocam sınırın 5-10 metre ilerisinde petrol çıkarken şu a.q ülkesinde hiç mi petrol yok demek istiyor insan ve bir klişeyle bitiriyorum dış mihrakların işi bunlar onlar çıkarttırmıyorlar petrolü
-
Türkiye mi?
Bizim ülkede neler yok ki...Doğalgaz ın en alası da bu ülkede,petrolünde,bilmem neyinde...
Değişen ne ? :| Bakın bakalım MTA nın ne kadarı yabancılarda ? Ne kadarı bizde?
-
yakında kapatırlar sonra benzın vardıda bızmı ıcdık derler :| bazı dallamalar gıbı :|
-
tahta bunu yazdı:
Hocam sınırın 5-10 metre ilerisinde petrol çıkarken şu a.q ülkesinde hiç mi petrol yok demek istiyor insan ve bir klişeyle bitiriyorum dış mihrakların işi bunlar onlar çıkarttırmıyorlar petrolü
uluslar arası anlaşmalara göre bütün petroller yabancı firmaların bp shell vs bu yuzden kazılan ve petrol bulunan her yere beton döküp kapatıyorlar ülkemizin yuzde 70i petrol yatagı kaynıyor zamanında bi brifinge katılmıştım.
Toplam Hit: 2732 Toplam Mesaj: 15