Diyarbakır"Da Patlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Final dersanesinin önünde patlıyo. Sur dersanesi öğrencileri ölüyo ne iş anlamadım?

YA bombanın bırakıldığı yer tam karşı biz normalde cıkınca hep orda beklerdik birbirimizi veya bizi görmeye gelen arkadaşlar hep orda beklerdi ölen 3 sivilin kim olduğunu daha bilmiyorum ama eğer oraya beklemeye gelmişlerse Allh rahmet eylesin çünki Hiç iyi bi görüntü yoktu ilkkez bukadar yoğun kan kokusu duydum...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kazrail bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:
    Final dersanesinin önünde patlıyo. Sur dersanesi öğrencileri ölüyo ne iş anlamadım?

YA bombanın bırakıldığı yer tam karşı biz normalde cıkınca hep orda beklerdik birbirimizi veya bizi görmeye gelen arkadaşlar hep orda beklerdi ölen 3 sivilin kim olduğunu daha bilmiyorum ama eğer oraya beklemeye gelmişlerse Allh rahmet eylesin çünki Hiç iyi bi görüntü yoktu ilkkez bukadar yoğun kan kokusu duydum...

Geçmiş olsun Kardeşim Bende Bizim Tv Arızalanmıştı, Tv ci arkadaşıma Götürmüş tamir ediyordum, O Esnada Duydum olayı Hepimiz Şok olduk Tüm mahalle birden Çok eshef Duyduk. Ne diyeceğimi bilmiyorum insanlara ne oluyor demekten öte birşey diyememekteyim. :(

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

amk burdaki suç polisin mit demiş şu şu şehirlerde bomba alarmı tabi adamlar miklemedi.

Ama bak 2. gün nasıl 2 minibüs yakalandı.MAdem bu kadar iyisin eee??

Parsın reklamlarına bakın mq doğru şeyler diyor.O yoldan akıp giden paralar.Tut anasını satim o yolu o zaman tut.

Toplam Hit: 10405 Toplam Mesaj: 44