Diyarbakır"Da Patlama
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Final dersanesinin önünde patlıyo. Sur dersanesi öğrencileri ölüyo ne iş anlamadım?
-----------------------------YA bombanın bırakıldığı yer tam karşı biz normalde cıkınca hep orda beklerdik birbirimizi veya bizi görmeye gelen arkadaşlar hep orda beklerdi ölen 3 sivilin kim olduğunu daha bilmiyorum ama eğer oraya beklemeye gelmişlerse Allh rahmet eylesin çünki Hiç iyi bi görüntü yoktu ilkkez bukadar yoğun kan kokusu duydum...
-
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
Final dersanesinin önünde patlıyo. Sur dersanesi öğrencileri ölüyo ne iş anlamadım?
-----------------------------YA bombanın bırakıldığı yer tam karşı biz normalde cıkınca hep orda beklerdik birbirimizi veya bizi görmeye gelen arkadaşlar hep orda beklerdi ölen 3 sivilin kim olduğunu daha bilmiyorum ama eğer oraya beklemeye gelmişlerse Allh rahmet eylesin çünki Hiç iyi bi görüntü yoktu ilkkez bukadar yoğun kan kokusu duydum...
Geçmiş olsun Kardeşim Bende Bizim Tv Arızalanmıştı, Tv ci arkadaşıma Götürmüş tamir ediyordum, O Esnada Duydum olayı Hepimiz Şok olduk Tüm mahalle birden Çok eshef Duyduk. Ne diyeceğimi bilmiyorum insanlara ne oluyor demekten öte birşey diyememekteyim. :( -
amk burdaki suç polisin mit demiş şu şu şehirlerde bomba alarmı tabi adamlar miklemedi.
Ama bak 2. gün nasıl 2 minibüs yakalandı.MAdem bu kadar iyisin eee??
Parsın reklamlarına bakın mq doğru şeyler diyor.O yoldan akıp giden paralar.Tut anasını satim o yolu o zaman tut.