Diyarbakır‘Da Şeyh Said’İ Anma Etkinliği
-
hayret çoşup taşmadılar sokaklara :W
ipleri sıkı tutulmuş sanırım :W
saat 3 buçuk ve olaylar yok :|
-
vay mına koyım neyorum yapılırki buna
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
EcHoLL bunu yazdı:
iç savaş çanları çalmaya başladı ülkede herkez mermilerini depolasın beyler sağlam kapışma çıkıcak
-----------------------------Hocam istedikleride bu olmasın sakın zaten? Boşuna değil bu kışkırtmalar asıl iç savaş çıkarsa bu ülke biter. Sakin olun Kurtuluş Savaşı'ndan nasıl galip çıktıysak içimizdeki batı aynı o günkü gibi defedilecek inanıyorum ben buna.
hocam nie kızıyorsunuz nie sinirleniyorsunuz ne var bunda kutlasınlar hatta 40 gün 40 gece kutlasınlar hatta ve hatta bu kutlamalara bakanlarımız vs. de katılsın mutlaka... adamlara ne die kızıyorsunuz! bizi bu hale getiren atalarımıza kızın! bizi bu hale getiren yöneticilere kızın... ulu önder mustafa kemal atatürkün zamanında yapılabiliyormuydu bunlar? kim ülkeme emir verebiliyordu şunu yapacaksın bunu yapacaksın die? insan müsveddelerine taviz vere vere bu hale getirdik... kendilerini ayrı bir ırk olarak tanımlıyo olabilirler bunda hiçbir problem yok insan kendi ırkını söyleyebilir ama bu ülkede yaşayan herkes türk vatandaşıdır demiş anayasada... hiçkimseye de alt kimlik için şunu yapabilirsin şunu yapamazsın dememişler! herkesi eşit görmüşler! buna rağmen kimin eksik hakkını tamamlamaya calışıyorlar? açılım açılım dediler daha ne olduğu belli değil... kendi dilimizde işlem yapmak istiyoruz dediler! o örnek aldıkları özgürlükler ülkesi amerikanın bile resmi dili ingilizce... işlem yapmak istiyorsan adama gidip ingilizce konuşacaksın yoksa siktir git derken biz devlet dairelerine kürtçe bilen adamlar almak için uğraşıyoruz! kaldı ki bunların haricinde kimse sen ne die kürtçe konuşuyorsun demiyor... amaçları iyi niyetten tamamen uzak... doğuda hiç türkçe bilmeyen insanlar bile var... bunlar yavaş yavaş bölünme çabalarının bir göstergesi... ama biz (yönetenler) napıyoruz alkışlıyoruz açılım yapmaya calışıyoruz... bunların hepsi halka müstahaktır... insan nasıl isterse o şekilde yönetilir... demek ki biz buna layıkız...ayrıca şunu kesinlikle kabul etmiyorum kurtuluş savaşında nasıl başardıysak zamanı gelince de başarırız diyoruz ama nie? biz nie koyunuz? illa birisi başımıza geçip yürüyün ülkeyi kurtarmaya mı gidiyoruz demeli? neden kurtarmış olduğumuz ülkeyi adam gibi götüremiyoruz? illa birinin bizi gütmesini mi beklemeliyiz? belki söylemlerim yazdıklarım ağır oldu ama artık tak etti canıma yeter artık...
-
Vatan hayinleri türedi kürtçülük kürt milliyetçiligi türedi bundan 10 sene evvel kimliklerinden utananlar bugun milliyetci oldu bölgesel milliyetçilik hat safaya çıktı Sen ben buna dur demezsen kimse demez kürt türk kardeştir masalı bitmiştir kürt ile türk arasına kan girmiştir ve Ben derimki Güney Dogu kurtarılmış Bölge ilan Edilsin ve sivri başların alayı yerel askeri mahkemelerde yargılansın vatan hayinligi yapanlar askeri usule göre infaz edilsin bak ondan sonra bu ülkede sorun kalıyormu kökten temizlik yapıcaksın ülkeyi kendi vücudun gibi düşün kangren olmuş yer sürekli ilerler ve vücudu sarar ama kangrenli bölgeyi kesersen kurtulursun kesiceksin arkadaş dogu bölgesinde israil gibi kimyasal silah kullanmak şart oldu.
-
decameron bunu yazdı:
”Özgür bir kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün” said-i kürdi (nursi) (kürt seit)
İki kelime yeterli...
Siktirsin ordan..
-----------------------------böyle bişey yok sallama said nursi yle şeyh sait aynı kişiler değil zaten ne diye hemen üstada yükleniyorsun bilip bilmeden..
-
Kreyzi bunu yazdı:
hayret çoşup taşmadılar sokaklara :W
ipleri sıkı tutulmuş sanırım :W
saat 3 buçuk ve olaylar yok :|
-----------------------------ilimcilerle beraberler bu sefer. tehlikeli bir ittifak. o yüzden coşup taşmamışlardır
-
Büyük resim için bunun ne anlama gelebileceğine dair bir yazı; içeriği bazıları tarafından kabul edilmese bile gidişat konusunda fikir verebilir:
http://www.odatv.com/n.php?n=bu-miting-neden-yapildi-2906101200
-
musulu almamıza engel olan ibne said ve arkadaşları...
-
bu adam yüzünden musulu alamadık ordu tam musulu almaya giecekken bu karışlıklık çıkardı