Diyarbakırda Şuan Canlı Bomba
-
sende mi burdasın :)
nerdesin dur bende gelem
-
bomba patlamış hacı
-
D.bakıra neler oluor böyle.. daha önceleri bomba falan yokken son yıllarda bombalar... Allah yardımcımız olsun....
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------D.bakıra neler oluor böyle.. daha önceleri bomba falan yokken son yıllarda bombalar... Allah yardımcımız olsun....
-----------------------------ergenekon ve pkk gururla sunar tabiki
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
polis okulu bizim evin burda lan :W
-----------------------------Dışarı çık bak la gör gel :)
-----------------------------bina var arada göremem de burda ses felan yok olm sakin :W
acep başka semt olmasın :W
son durum ney ?
-----------------------------Bombo uzmanı gelmiş içerdekilerede giydirip çıkartaçaklar arada ben de gidip bakıyorum.
-----------------------------Kuralsız Bana bak Çok Merak Başa Beladır, Uzak Dur Oradan Getirme Beni Oraya. :) Yahu Ne Meraklı Çocuk, Öldürecek beni Bi Gün.
Kreyzi Bana Bak Sende Uzak dur Oradan İkinci Bi Bomba Olabilir.
-
pkk lı köpekler dikkat çekmek amacıyla bir bomba patlatmıştı sanırım istanbulda insanlar toplanıncada kalabalığın yanındaki çöp tenekesine sakladıkları bombayı patlattılar.dikkatli olun sabırlı olun öğrenirsniz bencede dışarı bile çıkmayın bu gece.cümleten geçmiş olsun.
-
@shockman
bu saatte çıkamam zaten evden :)
-
ah shockman yapma dedim sana.hani bırakmıştın bu işleri.
-
Spacheata bunu yazdı:
ah shockman yapma dedim sana.hani bırakmıştın bu işleri.
-----------------------------Hangi İşleri Anlamadım.?
-
KuralsiZ bunu yazdı:
Polis okuluna girmek üzere polis aracının altında bomba tespit edildi. Araba geri çekildi ve konrol altına aldılar. İçerdeki polisler mahsur içinde kalmış aracın. Bütün diyarbakır polis teşkilatı olay yerinde şuan.
anlaşıldı Amirim Olay mahaline doğru gidiyoruz efendim. şüphelilerden herhangi bir bulguya rastlandığında ekiplere anons edilecektir anlaşıldı tamam.