Diyarbakırdan Bir Resim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

PanxeR bunu yazdı:
    bayrak diyince bide diyarbakır bendedim kesin pkk bayrağı açmışlardır diyarbakırı oldum olası sevmedim ne belediyesi ne insanları düzgün deil sanki orasi türkiye deil

Oha Panxer Kardeşim Keşke Bu Cümleleri Özellikle Senden Duymasaydım, Yau benki Seni Severdim, Sayardım ama Genelleme ile Neden Bu Saçma Cümleleri Saydın Anlamadım, Artısıda Seni Mantıklı Aklı başında biri olarak Gören birisiyim. Nihayetinde bende Bir Diyarbakırlıyım Düzgün olmayan ne Gördünki Bende Kalkıp bunları dedin anlamadım.

Kahpeler Yüzündenmi diyorsun bunları Kahpelik Eden Sadece Diyarbakırdamı Kardeşim, Kıravatlı Kahpelerde Var Ahhanda Meclisin bizzat içindeler, sadece Dtp yi kastettiğimi Sanmayın Bizzat Mhp içerisinde bile olabiliyor Bu Kahpeler. Yapmayın Arkadaşlar Yazıktır Bu Vatan Bu Millet Hepimizin. İnsanlarımızı Ayırmayın, Bir Kaç Kahpe için Birbirinizden Nefret Etmeyin.

Teşekkürler..

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    kazrail bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:
    bayrak diyince bide diyarbakır bendedim kesin pkk bayrağı açmışlardır diyarbakırı oldum olası sevmedim ne belediyesi ne insanları düzgün deil sanki orasi türkiye deil

Oha Panxer Kardeşim Keşke Bu Cümleleri Özellikle Senden Duymasaydım, Yau benki Seni Severdim, Sayardım ama Genelleme ile Neden Bu Saçma Cümleleri Saydın Anlamadım, Artısıda Seni Mantıklı Aklı başında biri olarak Gören birisiyim. Nihayetinde bende Bir Diyarbakırlıyım Düzgün olmayan ne Gördünki Bende Kalkıp bunları dedin anlamadım.

Kahpeler Yüzündenmi diyorsun bunları Kahpelik Eden Sadece Diyarbakırdamı Kardeşim, Kıravatlı Kahpelerde Var Ahhanda Meclisin bizzat içindeler, sadece Dtp yi kastettiğimi Sanmayın Bizzat Mhp içerisinde bile olabiliyor Bu Kahpeler. Yapmayın Arkadaşlar Yazıktır Bu Vatan Bu Millet Hepimizin. İnsanlarımızı Ayırmayın, Bir Kaç Kahpe için Birbirinizden Nefret Etmeyin.

Teşekkürler..

Dost, sırf hakaret etmek için Kürt kelimesini dillerinden düşürmeyen insanlar, bu ülkede Kürt yoktur kart-kurt vardır diyebilen meclis üyeleri, bana 1 gün verin doğuyu toptan temizleyeyim diyebilen parti başkanları olduktan sonra, şoven kişilerin zamanı geldiğinde Kürt-Türk kardeş demesi çok anlamsızdır. Boşver bu tür insanları bir arada yaşam ortamının en iyisini tahsis etmeliyiz.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    kazrail bunu yazdı:

İyi demogoji yapıyorsun işkembene sağlık Ama mümkünse benim ne yapmaya çalıştığımı anla sonra kendi fikirlerini dans ettir heycanlı kardeşim....

Senin Kardeşin Olmam İÇin ( Fiziken ) Senin 25, Benimde 17 Olmam Lazım.

Matematiğini Geliştir.

Ben Ne Demogoji Yaparım Nede İşkembeden Sallarım.

Sen ve Senin Gibiler HEr Nekadar Korksanızda BU Gerçekler Değişmez, Değiştiremezsiniz.

HAdi KARDEŞİM Git Bir Bardak Su İç, Kendine Gel

ya harbiden işkembene sağlık.

kardeş kelimesi sadece  senden yaşca küçük olanlara söylenmez bunu bil abin de senin kardeşindir

hatta imzanda yazanlara göre ( müslümanlığa göre) herkes ademden gelme ve kardeştir.

başkalarına bişeyini geliştir demeden önce kendine bi bak seninki ne kadar gelişmiş

sen önce bi anla ne denmek isteniyor ondan sonra savunmanı yap ya da atağa geç

burda kimse ne SEN VE SENIN GIBILER ne de BIZ SIZ ONLAR diye ayrılmaz AYRILAMAZ.

IRKÇILIK BAŞKA MILLIYETÇILIK BAŞKA  

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    bi şeyi tartışırken önce saygılı olmayı ögrenin beklediginiz güzel tartışma ortamını ve saygıyı anca bu şekilde görürsünüz, ama görüyorum ki biçogunuz daha egosunu bi kenara bırakamamış nerde yaşıyosunuz ne yapıyosunuz bi düşünün...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:
    bi şeyi tartışırken önce saygılı olmayı ögrenin beklediginiz güzel tartışma ortamını ve saygıyı anca bu şekilde görürsünüz, ama görüyorum ki biçogunuz daha egosunu bi kenara bırakamamış nerde yaşıyosunuz ne yapıyosunuz bi düşünün...

eyvallah dayı :) 

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 9123 Toplam Mesaj: 36