Diyet Yorumlarınız
-
Öncelikle 22 yaşındayım bu sonuçlar 1 ay öncesine göredir
3 ay kadar bir sürede 88 kilo %25 yağ oranından 70 kilo %13 lere kadar düştüm
Yaptığım tek şey ekmek makarna şeker ve yağı çıkarmak oldu dersem yalan olur
Hergün 5 km koştum (bacaklarım güçlüdür kilolu olsamda) ve 10 km bisiklet bindim bu benim haftanın 5 gününde yaptıgım fix bişeydi
Ağırlık çalışmadım sırf kardiyo ve yağ parçalama hareketleri gittim sonuç olarak çok kısa sürede aşırı bi sonuç elde ettim ve tabiki zararlarınıda gördüm biraz
Sıkılaştırma için kardiyo şart hocam kilon zaten çok az evet yemekte önemli yağ ve şekeri o kilodaysan kesin çıkartman lazım hayatından çünkü amacın kilo vermek değil bir kere kilo vermek basit birşey zor olanı ondan sonrası zaten
Mesela sadece spor yapmadan yemene dikkat edersen sarkmalardan kurtulman mümkün değil
Metabolizma hızlandırıcı şeyler tüketmelisin ayrıyetten ve tabiki besin değeri yüksek şeyler yemeyede özen göstermelisin
Çok zor birşey değil sadece kafanı vermen lazım ben bu olaya başladığımda aklımda sadece kafamı rahatlatmak vardı (spor için konuşuyorum) ve akşam saati gelsede bi koşsam diye iple çekiyordum halada öyle -
Merhaba Hocam,
Öncelikle kilo vermek için kas hacminizi arttırmanızı öneririm.Vucudun yağ yakma fabrikası kaslardır.
Diyete gelicek olursak
Sabah kahvaltısı
* 1 dilim kepek ekmeği
* Yumurta 3 tane olabilir 1 tanesinin sarısını yiyebilirsiniz.
* Yağsız peynir al hocam
* Domates Salatalık zeytin özellikle yeşil olanından imkanın varsa almanı tavsiye ederim
* Karaçay yerine Yeşil Çay
* Yağsız süt bulabilirseniz 1 bardak yağsız süt
Ara öğün
Sabah kahvaltsını 8 gibi yaptığımızı kabul edelim.
11.30 12 gibi
Salata çok az yağlı az tuzlu şekilde salata
veya 1 ekşi elma,muz meyvelerden 1tane
Öğlen Yemeği
2.30 diyelim
Tavuk ve yanında lapa makarna yiyebilirsiniz
ilaveten salata şeklinde
Tavuklu salata yapabilirsiniz dışarda yeme imkanınız varsa o şekilde geçiştirebilirsiniz.
Ara öğün
4.30 5
*1 tane meyve
*15 tane çiğ badem
* Yeşil çay içebilirsiniz
Akşam
Lapa makarna ve et türevleri az yağlı olmak şartyla
Salata yiyebilirsiniz.
Çoğu kişi 6'dan sonra yemek yememeyi tercih eder yanlıştır.Bu demek oluyorki saat gece 12'de yemek yiyebilmek değildir.
Maksimum 20.30 da yenmelidir.
Not: Hocam 5 bardaktan fazla yeşil çay içme kalp çarpıntısı yapıyor. (şahsen bende öyleydi)
Hocam saatinde yemek yemek çok önemlidir. Dakik olmak gerekir, sporcularımızın çoğu bu şekilde beslenmektedir.Sporcu değiliz fakat bir işi adam akıllı yapmak gerektiğine inanırım.
Ben 7 ayda 45 kilo vermiş bir insan olarak yağı tamamen kestiğim ve günde 8km koşarak aklı sıra kardio yaptım.
Sırf yağ değil kas kaybettim. Sağlıklı kilo veremedim. İlk başta ödem atarsınız tartıda kilo kaybı görüceksiniz.Belli bir zaman diliminden sonra kilo vermeniz durucaktır, önemli kısım burasıdır. Bundan sonra yapacağınız her kilo size yağ kaybetinizi yardımcı olucak.
Önerim olursa aşağıda kardio programını uygulayın derim ekstra olarak diyetinizin saatlerini 2 ay aynı saatlerde tutun. 2. aydan sonra yarım saat veya 45 dakika geriye çekin. Vucudda şok etkisi yaratıcak ve kilo vermenize yardımc olucaktır.
Maksimum hızlı tempo 15 dk yürüyüş
10 dakika bisiklet binmenizi tavsiye ederim.
-
IamFree bunu yazdı
Merhaba Hocam,
Öncelikle kilo vermek için kas hacminizi arttırmanızı öneririm.Vucudun yağ yakma fabrikası kaslardır.
Diyete gelicek olursak
Sabah kahvaltısı
* 1 dilim kepek ekmeği
* Yumurta 3 tane olabilir 1 tanesinin sarısını yiyebilirsiniz.
* Yağsız peynir al hocam
* Domates Salatalık zeytin özellikle yeşil olanından imkanın varsa almanı tavsiye ederim
* Karaçay yerine Yeşil Çay
* Yağsız süt bulabilirseniz 1 bardak yağsız süt
Ara öğün
Sabah kahvaltsını 8 gibi yaptığımızı kabul edelim.
11.30 12 gibi
Salata çok az yağlı az tuzlu şekilde salata
veya 1 ekşi elma,muz meyvelerden 1tane
Öğlen Yemeği
2.30 diyelim
Tavuk ve yanında lapa makarna yiyebilirsiniz
ilaveten salata şeklinde
Tavuklu salata yapabilirsiniz dışarda yeme imkanınız varsa o şekilde geçiştirebilirsiniz.
Ara öğün
4.30 5
*1 tane meyve
*15 tane çiğ badem
* Yeşil çay içebilirsiniz
Akşam
Lapa makarna ve et türevleri az yağlı olmak şartyla
Salata yiyebilirsiniz.
Çoğu kişi 6'dan sonra yemek yememeyi tercih eder yanlıştır.Bu demek oluyorki saat gece 12'de yemek yiyebilmek değildir.
Maksimum 20.30 da yenmelidir.
Not: Hocam 5 bardaktan fazla yeşil çay içme kalp çarpıntısı yapıyor. (şahsen bende öyleydi)
Hocam saatinde yemek yemek çok önemlidir. Dakik olmak gerekir, sporcularımızın çoğu bu şekilde beslenmektedir.Sporcu değiliz fakat bir işi adam akıllı yapmak gerektiğine inanırım.
Ben 7 ayda 45 kilo vermiş bir insan olarak yağı tamamen kestiğim ve günde 8km koşarak aklı sıra kardio yaptım.
Sırf yağ değil kas kaybettim. Sağlıklı kilo veremedim. İlk başta ödem atarsınız tartıda kilo kaybı görüceksiniz.Belli bir zaman diliminden sonra kilo vermeniz durucaktır, önemli kısım burasıdır. Bundan sonra yapacağınız her kilo size yağ kaybetinizi yardımcı olucak.
Önerim olursa aşağıda kardio programını uygulayın derim ekstra olarak diyetinizin saatlerini 2 ay aynı saatlerde tutun. 2. aydan sonra yarım saat veya 45 dakika geriye çekin. Vucudda şok etkisi yaratıcak ve kilo vermenize yardımc olucaktır.
Maksimum hızlı tempo 15 dk yürüyüş
10 dakika bisiklet binmenizi tavsiye ederim.
Diyet programı için teşekkürler öğlenleri karbo yu unutma diyorsunuz :)
Ekmeği tamamen kesmeyi diliyordum , 1 dilim ekmek 3 yumurta . Yesil cay ve süt
Öğlen = Lapa makarna ve beyaz et
Aksam = Karısık salata 1 kase yogurt , ve 1 saat sonra meyve. Yapıyorum , :) -
Hoca canını çektirmek gibi olmasın da az önce bir et döner yemişim akıllara zarar. Forever yiyip yiyip fit kalmak :D Akşama da bir buçuk adana akarız olmadı. Sal diyeti.
-
hoca bari bi hastanenin varsa beslenme diyet bölümüne fln git kafana göre yapma sağlığından olursun her bünye aynı çalışmıoki doktor tetkiklere göre diyet verir