folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?

Dizi Film Arama Motoru Projem Hakkında Tester Olarak Yardımcı Olurmusunuz ( 10 Saniyenizi Almaz ) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar daha alfa aşamasında dizi-film arama motoru projem var.

Sizden ricam bi ton değişiklik elleme kurcuklama yaptıktan sonra tester ım olmanız.

Kafanıza göre 3-5 kelime aratırsanız ve herhangi bir hata alıpta bana burdan iletirseniz çok sevinirim.

1 - Tasarıma takılmayın

2 - 10 tane site indexli ( oda tam değil ) o yüzden az sonuç çıkması gayet normal

3 - Google varken bu neyin derdi demeyin çünkü proje farklı amaç taşımakta.

Şimdiden teşekkür ederim.

http://ara.isminiunuttum.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Temel içgüdü diye arattım sonuç bulamadı fakat son arananlarda sorgu olarak gösteriyor sadece

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Temel içgüdü diye arattım sonuç bulamadı fakat son arananlarda sorgu olarak gösteriyor sadece

Öncelikle teşekkürler hocam.

Sonuç bulunamayan aramalar sadece arayan kişide görünür. Oda ne aradıınız bilmen açısından.

Ama ben girdiğim zaman teme içgüdü araması göünmüyor mesela. Yani olması gerektiği gibi çalışıyor. 

O kadar karışıklıktan bu özelliği deneyememiştim bile demekki çalışıyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Ama sorgu diye hiç gözükmese daha iyi değil mi ? üstelik o sorgu ya tıklayınca sorgu ile ilgili şeyleri arıyor hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Ama sorgu diye hiç gözükmese daha iyi değil mi ? üstelik o sorgu ya tıklayınca sorgu ile ilgili şeyleri arıyor hocam

Oda olabilir hocam. EN azından bu test aşaması için kalsın. Çünkü çok fazla arama olduğu zaman bende onlara tıklayarak yani aynı aramayaı yaparak güvenirliliğini ölçeibliyorum.

Ama tabi ileride kaldırıladabilir daha sadece hale getirilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

moruk ali g diye bi film vardı,"ali g" diye aratsana bi? çok saçma şeyler çıkıyo. 

g yi hiç kaale almıyo, ali yide gidip kelimelerin içinde falan buluyo mesela "çok çalışmalı"  yazan bi yerde bulmuş vs vs. 

bide script hazır galiba, hazır bişeyin üzerine gidiyosun.adı ne kullandığın scriptin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lalada bunu yazdı

moruk ali g diye bi film vardı,"ali g" diye aratsana bi? çok saçma şeyler çıkıyo. 

g yi hiç kaale almıyo, ali yide gidip kelimelerin içinde falan buluyo mesela "çok çalışmalı"  yazan bi yerde bulmuş vs vs. 

bide script hazır galiba, hazır bişeyin üzerine gidiyosun.adı ne kullandığın scriptin?

Hocam oturupta arama motorunu sıfırdan yazaman. Hemde hazır örümceği varken :) Adı sphider. Ama o kadar fazla yanlışı hatası var ki delirtiyor adamı resmen.

Ayrıca şu anda denedim gayet normal arıyor hocam. Senin dediğin şekilde direk ali g yi bulması için sözcük grubu ara diyeceksin :)

yoksa ali ve g yi farklı kelimeler olarak kelime içlerinde arar.

iLLuMiNaTi tarafından 11/Şub/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

cennetin krallığı diye arattım ve sonuç

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

şeytanın avukatı aramasını yaptım Parker-2013 adlı filmin yöneticisine ait olduğunu gösteren yazı ayrıntısı olarak buldu.Hata vs. almadım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whopper bunu yazdı

şeytanın avukatı aramasını yaptım Parker-2013 adlı filmin yöneticisine ait olduğunu gösteren yazı ayrıntısı olarak buldu.Hata vs. almadım.

Eywallah hocam.

En azından doğru şeylere yönelmiş. Tabi index fazla olmadığı için bulamamasıda normal şu anda.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Şimdi ben genel bi yorum yapayım hocam.

4 farklı seçenekten de arattım herhangi bi hata almadım, sorunsuz gibi gözüküyor.

Yalnız sonuç bulmakta zorlandım o da sanırım indexlenen sitenin az sayıda olmasından dolayı.

Şimdi durum şu ki: Eğer birisi izlediği bi filmin veya dizinin ismini unuttuysa ama oyuncularından birini veya yönetmenini hatırlıyorsa girip büyük sitelerden hatırladığı kişiyi bulup onun oynadığı filmleri/dizileri araştırarak gider filmi bulur.

Bu daha çok hani hiçbişey hatırlamayanlar için güzel bir uygulama olabilir EĞER sonuç bulma sıkıntısı çekmezse.

Mesela ben "the man from earth" filmini unuttuğumu var sayarak arama yaptım. Film bağımsız sinema olduğundan oyuncular falan da tanıdık değil. Filmin ismi hariç genel konusuyla ilgili kelime ve kelime grupları arattım ama bulamadı. E sonra filmin ismini aratayım dedim onu da bulamadı. :) Şimdi bunu bi hata olarak alabilirsin ki film sitede indexlediğinizi gördüğüm turkcealtyazi.org'da var. E orda varsa ismini aratmama rağmen niye bulamadı? Bu belki biraz ilerletmene yardımcı olabilir.

Son olarak dediğim gibi örneğin La Haine filmini unutanlar oyuncularından ismini unutacak. Aratacakları kelimeler "3 arkadaş" - "50 katlı bina" - "fransız protesto" gibi şeyler olur. Kaldı ki bu film de aramalarda çıkmıyormuş.

hay
Toplam Hit: 6480 Toplam Mesaj: 55