[Dizi] Macgyver
-
Bilgi :MacGyver, Kanada'da çekilmiş olan bir Amerikan televizyon dizisidir. Başrolünde, becerikli gizli ajan olarak, Richard Dean Anderson'ın yeraldığı dizi, Lee David Zlotoff tarafından yaratıldı ve 29 Eylül 1985'den 21 Mayıs 1992'ye kadar yedi sezon boyunca devam etti.
Richard Dean Anderson'un oynadığı karakter olan Angus MacGyver (isminden çok hoşlanmadığı için dizide sık kullanmaz) bir taksi şoförü iken, taksisine aldığı Phoenix'in bir çalışanı tarafından keşfedilir. Phoenix çalışanı bir takibe uğrar ve MacGyver bu takipten ilginç yöntemlerini kullanarak kurtulur. Dizi, daha sonra Phoenix için gizli ajan olarak çalışmaya başlayan MacGyver'ın maceralarını anlatır. Silah kullanmayı sevmeyen MacGyver, fizik ve kimya bilgilerini kullanarak çevresinde bulduğu araç gereçlerden silah, bomba vs. yaparak düşmanlarının elinden kurtulacaktır. -
Sezon 1
Sezon 2
Sezon 3
Türkçe altyazı ile birlikte verilmiştir.
Sonraki sezonlar zamanla eklenecektir.
YekteranBaymedir tarafından 06/Nis/13 10:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sana ne demeli bilemiyorum =) Çok teşekkürler
-
o değilde adam füzeyle ne poz vermiş öyle:D
-
eskiden televizyonda izlediğim olmuştur. hatırladığım kadarıyla dediğin gibi acayip acayip icatlar yapıyordu :)
merak ettiğim her bölümde böyle şeyler var mı acaba.
-
İlk dildo prototipi heralde o one biçim füze aq
-
hocam bana harici hdd aldırcan bu gidişle
iki gözümsün yaa süper paylaşım -
Küçükken nasıl beklerdim bu diziyi... Hey gidi günler hey... Neleri neye çeviriyordu bu adam... Eyvallah Daft Usta var olasın...
-
saol dostum, böyle bulucu bir arkadaşsın bende bir istek yapıyım jackie chan adventures bulabilirsen çok sevindirirsin :)
-
3. sezona kadar eklenmiştir
-
çok sağol hocam on numara diziydi.