folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Dizi Sitesi Açacağım Ne Kurayım ?

Dizi Sitesi Açacağım Ne Kurayım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

arkadaşlar elimde güzel bir dizi domaini war. Dizi sitesi açmayı planlıyorum. Elinizde script vs warmı  veya sistem olarak ne kurmalıyım. Tavsiyeleriniz vs. nelerdir. Elinde script olanlar script karşılığı Logo, banner vs. yapabilirim. (:

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    hocam avs(adult video script) varg ayet güzel bi scripti adult için ama sen diziye çevirebilirsin. Kullanımı basit ve kullanışlı tavsiye ederim. özellikleride güzel bi incele derim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İndirme linklerimi olucak online izlememi ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam aç düzgün bir site de herşeyi bir yerde bulalım artık... Uğraşırsan bence güzel hit alırısın. Ancak sadece dizileri takip et film falan uğraşma... Dizileri hd

kalitede koyarsan çok başarılı olursun. Script falan anlamam , sadece tavsiyede bulunabilirim :)

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    AVS gayet güzel bi script işini görür hd desteğide var mkv avi filanda destekliyor. Eğer online izletmekse niyetin bi bak derim AVS ye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Online izleme ve Flv olarak download imkanı sunabilirim sanırım. Kaliteli olucak tabiki.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

zıpla !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

Dizi İzletmek iÇin İstiyorsan eLİMde var ama Download Üzerine yok. sql vs hepsi var.. demo. dizibol   com reklam olmasin

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

x7even bunu yazdı:
    -----------------------------

Dizi İzletmek iÇin İstiyorsan eLİMde var ama Download Üzerine yok. sql vs hepsi var.. demo. dizibol   com reklam olmasin

-----------------------------
    siten güzel hoca hit kaç ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

vallaha bilmiyorum Askerdeyken sunucuya dalmıstım o sıra cektim :)

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

pm attım (:

Toplam Hit: 2374 Toplam Mesaj: 13