Dizi Sitesi Açacağım Ne Kurayım ?
-
arkadaşlar elimde güzel bir dizi domaini war. Dizi sitesi açmayı planlıyorum. Elinizde script vs warmı veya sistem olarak ne kurmalıyım. Tavsiyeleriniz vs. nelerdir. Elinde script olanlar script karşılığı Logo, banner vs. yapabilirim. (:
-
hocam avs(adult video script) varg ayet güzel bi scripti adult için ama sen diziye çevirebilirsin. Kullanımı basit ve kullanışlı tavsiye ederim. özellikleride güzel bi incele derim.
-
İndirme linklerimi olucak online izlememi ?
-
Hocam aç düzgün bir site de herşeyi bir yerde bulalım artık... Uğraşırsan bence güzel hit alırısın. Ancak sadece dizileri takip et film falan uğraşma... Dizileri hd
kalitede koyarsan çok başarılı olursun. Script falan anlamam , sadece tavsiyede bulunabilirim :)
-
AVS gayet güzel bi script işini görür hd desteğide var mkv avi filanda destekliyor. Eğer online izletmekse niyetin bi bak derim AVS ye
-
Online izleme ve Flv olarak download imkanı sunabilirim sanırım. Kaliteli olucak tabiki.
-
zıpla !
-
Dizi İzletmek iÇin İstiyorsan eLİMde var ama Download Üzerine yok. sql vs hepsi var.. demo. dizibol com reklam olmasin
-
x7even bunu yazdı:
-----------------------------
Dizi İzletmek iÇin İstiyorsan eLİMde var ama Download Üzerine yok. sql vs hepsi var.. demo. dizibol com reklam olmasin
-----------------------------
siten güzel hoca hit kaç ? -
vallaha bilmiyorum Askerdeyken sunucuya dalmıstım o sıra cektim :)
-
pm attım (: