Dizi Tavsiye ( 13 Reasons Why )
-
DestinatioN bunu yazdı
tavsiye etmiyorum
-
2. sezon onaylamış. Kitap bitti 2. sezonu neye bağlıcaklar acaba
-
bunca yıldır yabancı dizi izlerim böyle yarrrraakk kürek dizi görmedim. ergen dizisi değil falan demişler birde.
-
Arkadaşta israr edince diziye başladım.
Orta şeker gidiyor. Bu tempoda bitiririmde eğer sonunda tam net açıklama yoksa devam etmesem mi diyorum. Şuan için bayağı meraktayım gerçi. Kararsız kaldım
Spoiler vermeden hersey sonunda açıklanıyor mu ? izleyenler
-
futurist bunu yazdı
Arkadaşta israr edince diziye başladım.
Orta şeker gidiyor. Bu tempoda bitiririmde eğer sonunda tam net açıklama yoksa devam etmesem mi diyorum. Şuan için bayağı meraktayım gerçi. Kararsız kaldım
Spoiler vermeden hersey sonunda açıklanıyor mu ? izleyenler
açıklanıyor
-
netflix almışken izleyeyim diye listeye eklemiştim :D iyi oldu önerilerin olması. bu gece başlarım ben de
-
Ergen dizisi olduğu doğrudur. İzlenmeyecek kalitede değil sarıyor. Ama bunu izleyeceğinize "Shameless" izleyin.
Ne alakası var diyen olacak olursa yok :)
-
harbiden ergen dizisi. bence tek guzel yani ingilizce altyazi ile rahatlikla izlenebilecek seviyede olmasi. ingilizcesini gelistirmek isteyenlere oneririm.
boyle slow, gundelik dili olan dizi onerilerini bekliyorum
-
DestinatioN bunu yazdı
tavsiye etmiyorum
Bu adamı dinleyin :D
cptprice bunu yazdı
Ergen dizisi olduğu doğrudur. İzlenmeyecek kalitede değil sarıyor. Ama bunu izleyeceğinize "Shameless" izleyin.
Bu adamı da dinleyin ne alaka diyosanız yok
Cayan tarafından 01/Tem/17 06:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Cayan bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
tavsiye etmiyorum
Bu adamı dinleyin :D
cptprice bunu yazdı
Bu adamı da dinleyin ne alaka diyosanız yok
bu adamıda dinleyin :))