Dizibox, Dizipub, Dizimag Ve Dizilab Kapatıldı...
-
-
Bu da fena değil elemanlar uygulama yapmış ben kullanıyorum iyi oluyor
-
snnyk bunu yazdı
kapatıldı demek yanlış olur sadece engellendi
domain değiştirip tüm siteler yayına devam ediyor
zaten bu tür sitelerin yıllar öncesinden alınmış 3-5 alternatif domaini mevcuttur
Dun bi cok yerde kapatildi haberine denk geldim. Rakiplerden 1 2 kisi demek boyle algi kasiyor. Misal dizilab tam hatirlamiyorum ama 1haftadan fazla oldu erisime kapatildi 3 4 gun once .nete yonlendirip devam ettiler. Kimse girip denemeden yazik oldu diyip site arayisina giriyor :F
-
Speedyy bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
reklamsız bir dizi sitesi mi açsak ? netflix kadar güzel bir arayüz yapalım. insanlar sadece bağış yaparak veya içerik ekleyerek puan kazansın ve puanlarla bişeyler izlesin. dizi listesi olsun mesela, adam gelsin üye olsun listeden bi dizi seçip 1/2 bölüm eklesin. karşılığında 10 bölüm seyretsin falan mesela.
ya da uğraşmak istemiyosa aylık 2/5/10/100 neyse versin, izlesin istediği kadar.
Dizilab'ın kurucularının yaptığı size ; https://gremots.com/
Reklam yok, Bağış ile çalışıyor. Prüzsüz ve dadlu bir arayüzü vardı.
Beta aşamasındaydı. Beta'dan çıkıyorlarmış bir süredir bakım modunda.
Böyle girince elitlik veren, benimsettiren bir bu var gözümde.
Beta'dan çıktıkların da üyelik alacağım takiplerimi iyi yapabileyimBunu yazmak için girmiştim. bi siteye bakayım derken bunu buldum sonra. http://gremots.net
-
sitelerin kapatıldıgını sanmıyorum engellenmiştir. zaten tüm web siteleri engelli değilmi ?
ülke olarak internet parasına ttnet superonline bide vpn parası alsın bari.
limitsizamca kullanıyorum online dizi film sitelerinin ya görüntü kalitesi düşük yada yüksek olanlar kasıyor izleyemiyorum. oyüzden offline indiriyorum.
ücretli netflix kullanıyorum onda ise hiç bir sıkıntı yok herşeyi sorunsuz açıyor. internet kötü olsa bile kasmadan iyi görüntü kalitesi veriyor:
PanxeR tarafından 31/Ara/16 10:59 tarihinde düzenlenmiştir -
popcorn time rocks.
-
beyler konusu burası değil ama Geniş Aile 2 Her türlü filmi internete düştü mü ya da arşivinde olan var mı? ben bulamadım bi türlü
-
enesshn18 bunu yazdı
beyler konusu burası değil ama Geniş Aile 2 Her türlü filmi internete düştü mü ya da arşivinde olan var mı? ben bulamadım bi türlü
Yerli film bulmak için 2 yol;
>Dvd si çıktı mi diye d&r hepsiburada gibi yerlere bakılır eğer çıktıysa muhtelif yerlerde vardır.
>dvd si çıkmadan webrip var mı diye bakmak için dailymotion açılır film ismi yazılır ve aratılır. Alternatif olarak mail.ru açılır video sekmesinde arama yapılır varsa tiklar izlersin.
-
aq openload.co'yu da engellemişler.
Adamlar siteler yetmiyormuş gibi, bu sitelerin kullandığı video oynatıcı siteleride engelliyorlar.

-
Diziay.com güzel