folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dizimag Alternatifi : Yabancidiziizle1.Com

Dizimag Alternatifi : Yabancidiziizle1.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Benim işlemcim iyi hadi yapalım ? :D biriside bildirim sistemi kursa veya rss den bildirim gitse on numera olur 

Upload hızım : gayet iyi normal ttnet gibi 100kb/s değil yani 

0x656e tarafından 15/Ara/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

dizisrt iyidir

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

hacılar boşverin şöyle siteleri artık 

gelin tbt olarak birleşip rip grubu kuralım :D

düşük boyutlu 720p ripler altyazı gömülü

sal yandex'e bak keyfine :D

Her şey paraya bakar hacım.Money talk yani.Aslında sende böyle bir site açsana ? Elinden geliyor bu işler.

paraya ihtiyaç yok, işlemcisi fena olmayan bir bilgisayar ile bir adet net yeterli :)

3-5 kişi toplansak, herkes bi dizi seçip sadece yatarken günde 1 bölüm ripleyip upload etse gece boyunca, elindeki imkanlarla

zamanla bir sürü bölüm elde edilebilir.

yify'nin türkiye şubesi olabiliriz :D

edit: elimden gelen her işi yapmaya kalksam kendime vakit bulamam :D

Ben arkadaşlarım için her hafta one piece bölümlerini fansub yapıp daha düşük boyuta crf encode yapıp yandexe atıyorum. Ama dizi için hem netin hızlı olması lazım hem de pc yi belli bir süre kullanmadan encode yapmaya ayıracak bir adam lazım. Yoksa encode ayarları hakkında falan yardım edebilirim, onun dışında üşengeçliğimden beni unutun :D

torpedo_XL tarafından 15/Ara/13 22:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Ben arkadaşlarım için her hafta one piece bölümlerini fansub yapıp daha düşük boyuta crf encode yapıp yandexe atıyorum. Ama dizi için hem netin hızlı olması lazım hem de pc yi belli bir süre kullanmadan encode yapmaya ayıracak bir adam lazım. Yoksa encode ayarları hakkında falan yardım edebilirim, onun dışında üşengeçliğimden beni unutun :D

dalgasına diyorum zaten hacım, her şeyde olduğu gibi bu işe de kimsenin götünün yemeyeceğini bildiğimden bol keseden atıyorum :D

he zaman ve upload demişsin, onların cevabını önceden verdim zaten :D

gece bırakıcaksın encode ve upload'a

crf'nin amına koyim, 2-pass akar (boyutu kendin belirlemek rulaz)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

dizimag bölüm yayınlandıgının ertesi günü altyazıyı gömüp yayınlıyordu, alt yazı işini hızlandıran götürür

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 5302 Toplam Mesaj: 16