Dizimag Alternatifi : Yabancidiziizle1.Com
-
Benim işlemcim iyi hadi yapalım ? :D biriside bildirim sistemi kursa veya rss den bildirim gitse on numera olur
0x656e tarafından 15/Ara/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir
Upload hızım : gayet iyi normal ttnet gibi 100kb/s değil yani -
dizisrt iyidir
-
Daft bunu yazdıCitizen bunu yazdıDaft bunu yazdı
hacılar boşverin şöyle siteleri artık
gelin tbt olarak birleşip rip grubu kuralım :D
düşük boyutlu 720p ripler altyazı gömülü
sal yandex'e bak keyfine :D
Her şey paraya bakar hacım.Money talk yani.Aslında sende böyle bir site açsana ? Elinden geliyor bu işler.
paraya ihtiyaç yok, işlemcisi fena olmayan bir bilgisayar ile bir adet net yeterli :)
3-5 kişi toplansak, herkes bi dizi seçip sadece yatarken günde 1 bölüm ripleyip upload etse gece boyunca, elindeki imkanlarla
zamanla bir sürü bölüm elde edilebilir.
yify'nin türkiye şubesi olabiliriz :D
edit: elimden gelen her işi yapmaya kalksam kendime vakit bulamam :D
Ben arkadaşlarım için her hafta one piece bölümlerini fansub yapıp daha düşük boyuta crf encode yapıp yandexe atıyorum. Ama dizi için hem netin hızlı olması lazım hem de pc yi belli bir süre kullanmadan encode yapmaya ayıracak bir adam lazım. Yoksa encode ayarları hakkında falan yardım edebilirim, onun dışında üşengeçliğimden beni unutun :D
torpedo_XL tarafından 15/Ara/13 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben arkadaşlarım için her hafta one piece bölümlerini fansub yapıp daha düşük boyuta crf encode yapıp yandexe atıyorum. Ama dizi için hem netin hızlı olması lazım hem de pc yi belli bir süre kullanmadan encode yapmaya ayıracak bir adam lazım. Yoksa encode ayarları hakkında falan yardım edebilirim, onun dışında üşengeçliğimden beni unutun :D
dalgasına diyorum zaten hacım, her şeyde olduğu gibi bu işe de kimsenin götünün yemeyeceğini bildiğimden bol keseden atıyorum :D
he zaman ve upload demişsin, onların cevabını önceden verdim zaten :D
gece bırakıcaksın encode ve upload'a
crf'nin amına koyim, 2-pass akar (boyutu kendin belirlemek rulaz)
-
dizimag bölüm yayınlandıgının ertesi günü altyazıyı gömüp yayınlıyordu, alt yazı işini hızlandıran götürür