Dizimag Replika
-
cuneyd bunu yazdıLotus bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Vay arkadaş ne dizimag'mış..
Sağlam bir net olsa elimde şu dizilerin hepsini 1-2 ayda bende yüklerim ki ?
Vps falan da değil, direkt manuel :)
Sağlam bi script lazım ama bana. Seo dan hiç anlamam çünkü :)
Önemli olan sadece yüklemek değil,bunun çevirisi var adamlar dizide bölüm bölüm çalan müzikleri bile yazıyorlardı 2-3 tane alternatif izleme seçeneği yani herşey ince ince düşünülmüş tekrardan bir dizimag oluşturmak kolay değil
Hocam kendi altyazı çevirme ekipleri mi var ? Sanmıyorum.
Divxplanet yada turkcealtyazi ne paylaşıyorsa onu alıyor onlar. Ha herşeyi düşünmüş adamlar lafım yok ama öyle aman aman büyütülecek bir şey de değil bence. Hiç girip izlemedim zaten. Torrent varken bunlara ne gerek var.
Ya arkadaş herkes tutturmuş bi torrent. Ayda 250 GB kota yiyen bi insanım ama dizimag gibisi yok.
Evet kendi çeviri takımları vardı. Muhtemelen bir ücret karşılığı çalışıyorlardı. Divxplanet'e altyazı düşmeden 10 saat önce dizinin çevirildiğini bilirim. Takip listesi oluşturabiliyorsun nerde kaldım derdi yok. En aşağı 3 farklı alternatif var. 720p olmayan dizi yok gibiydi. Email ile bildirim yapıyorlar. İzlediğin bölümün çeviri notları yan tarafta yer alıyor. Bölüm içinde geçen soundtrackleri bile yazıyorlardı adamlar.
Tavsiye motoru vs ye hiç girmiyorum bile :)
-
NmC bunu yazdıcuneyd bunu yazdıLotus bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Vay arkadaş ne dizimag'mış..
Sağlam bir net olsa elimde şu dizilerin hepsini 1-2 ayda bende yüklerim ki ?
Vps falan da değil, direkt manuel :)
Sağlam bi script lazım ama bana. Seo dan hiç anlamam çünkü :)
Önemli olan sadece yüklemek değil,bunun çevirisi var adamlar dizide bölüm bölüm çalan müzikleri bile yazıyorlardı 2-3 tane alternatif izleme seçeneği yani herşey ince ince düşünülmüş tekrardan bir dizimag oluşturmak kolay değil
Hocam kendi altyazı çevirme ekipleri mi var ? Sanmıyorum.
Divxplanet yada turkcealtyazi ne paylaşıyorsa onu alıyor onlar. Ha herşeyi düşünmüş adamlar lafım yok ama öyle aman aman büyütülecek bir şey de değil bence. Hiç girip izlemedim zaten. Torrent varken bunlara ne gerek var.
Ya arkadaş herkes tutturmuş bi torrent. Ayda 250 GB kota yiyen bi insanım ama dizimag gibisi yok.
Evet kendi çeviri takımları vardı. Muhtemelen bir ücret karşılığı çalışıyorlardı. Divxplanet'e altyazı düşmeden 10 saat önce dizinin çevirildiğini bilirim. Takip listesi oluşturabiliyorsun nerde kaldım derdi yok. En aşağı 3 farklı alternatif var. 720p olmayan dizi yok gibiydi. Email ile bildirim yapıyorlar. İzlediğin bölümün çeviri notları yan tarafta yer alıyor. Bölüm içinde geçen soundtrackleri bile yazıyorlardı adamlar.
Tavsiye motoru vs ye hiç girmiyorum bile :)
Adam haklı. Yapilmaz mi yapılır ama basit bi olay değil sağlam ekip zaman ve çok stabil sistem lazım nette dizi sektoru öyle yada böyle büyük bi sektör farklı olmak lazım yani wp yada dle gibi sistemlerle olacak ia değil
-
www.dizimag.com.tr die bi site açılmış ayrıca.. o da farklı tasarım
-
yunusdogan bunu yazdı
ücretli sisteme geçip sikicekler
-
yunusdogan bunu yazdı
wordpress ile yapmışlar. Ayrıca daha yapılıyor bitmemiş. Çok az video var. Ekleniyor sanırım...
-
şu com.tr alan adlarını nasıl alıyolar anlamıyorum mına koyim.
adamlar film sitesine com.tr domain alabiliyorlar la :|
-
CEO bunu yazdı
şu com.tr alan adlarını nasıl alıyolar anlamıyorum mına koyim.
adamlar film sitesine com.tr domain alabiliyorlar la :|
250 TL verip alabilirsin.
-
www.dizimagg.com sitesi açıldı

diye bişi eklemiş e amına kodum dallaması aktivasyon maili geliyo gelen mailde domain uzantısı turkhackteam A:SdAWDs
yunusdogan tarafından 04/Oca/14 15:01 tarihinde düzenlenmiştir
bu kadarda mal olunmaz ya. orjinaliz diye laf yapıyo küçük L yazıo mal :D