Dizimag Site Adını Değiştirmiş
-
GusFring bunu yazdı
bende evvelinde torrent ile görüyordum işimi fakat dizi-mag'in yerini tutmaz. Takip ettiğin dizilerin yeni bölümünün gelince haber vermesi, hangi bölümde kaldığını söyleme özelliği felan çok iyiydi. Anlaşılan torrent'e dönecez yine
ufak bi bot yaz kat.ph de arama yapan = aynı hesap
zaten yabancılar hep sabit isimlendirme sistemi kullanıyor.
Dizi adı S01E01 xxx yyy zzz
bot yazmana bile gerek yok chrome'un eklentisi vardı sayfada değişiklik olunca uyaran :)
-
yakında bunlar biticek beyler devir bluray korsan devri, torrentle uğraşırım senkrondur sestir diyorsanız ayrı. geçen hobbit izleyelim dedim arkadaşlarla, e çocuklar gelcek rezil olmak var oturdum alt yazı sıkıntı çıkartıyor mu, yok ilerde kayma var mı derken filmin yarısını izledim zaten, ya da geçen film indirdim kalpazanlar diye, rusun biri çıkmış konuşuyor mal mal ne biçim bi dublaj anlayışları varsa ayıların, düzelteyim derken film konuya girdi bile =D meğer içinde ingilizce veya orijinal ses yokmuş =D
-
glaurung bunu yazdı
yakında bunlar biticek beyler devir bluray korsan devri, torrentle uğraşırım senkrondur sestir diyorsanız ayrı. geçen hobbit izleyelim dedim arkadaşlarla, e çocuklar gelcek rezil olmak var oturdum alt yazı sıkıntı çıkartıyor mu, yok ilerde kayma var mı derken filmin yarısını izledim zaten, ya da geçen film indirdim kalpazanlar diye, rusun biri çıkmış konuşuyor mal mal ne biçim bi dublaj anlayışları varsa ayıların, düzelteyim derken film konuya girdi bile =D meğer içinde ingilizce veya orijinal ses yokmuş =D
altyazıda senkron kontrolü için bi başa bi ortaya bi de sonlara doğru bakmak yeterli. (azıcık ingilizcen var ise)
onun dışında ilk olarak altyazı fps'si ile film fps'si tutmalı zaten.
23.976'lık filme 25'lik altyazı koyarsan uğraşır durursun tabii ki.
onun dışında torrent dosyasında ingilizce srt altyazı varsa koca filmi indirmeden yalnızca srt dosyasını indirip
süreleri karşılaştırma yapabilirsin :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Yabancidiziizle.org muydu neydi iyidir :)
çevirmenin 100.000$ 'ı 100.000 Lira diye çevirmesini göz ardı edersek iyi site, ama video sesleri dizimag kadar yüksek değil.. Sesi biraz açarak izleme gerekiyor..
elcondor tarafından 11/Ara/13 22:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler altyazı bulmak o kadar da zor birşey değil allah aşkına sanki amerikayı keşfediyorsunuz. Divxplanet e gir sağda zaten popüler dizilerin altyazıları gözüküyor direk.
Ayrıca dizi indirmek için de bu işte en iyi public trackerlardan birisi olan eztv yi öneririm.
Burada üye olmadan select show ısmında istediğiniz tv şovunu seçip bölüm bölüm ayrılmış torrent linklerine ulaşabilirsiniz.
Hatta eztv nin rss özelliği ile utorrent e rss yi ekleyip ayarları yaparsanız siteye düştüğü an otomatik olarak istediğiniz yere indirirebilirsiniz.
bkz. utorrent rss downloader
-
torpedo_XL bunu yazdı
Beyler altyazı bulmak o kadar da zor birşey değil allah aşkına sanki amerikayı keşfediyorsunuz. Divxplanet e gir sağda zaten popüler dizilerin altyazıları gözüküyor direk.
Ayrıca dizi indirmek için de bu işte en iyi public trackerlardan birisi olan eztv yi öneririm.
Burada üye olmadan select show ısmında istediğiniz tv şovunu seçip bölüm bölüm ayrılmış torrent linklerine ulaşabilirsiniz.
Hatta eztv nin rss özelliği ile utorrent e rss yi ekleyip ayarları yaparsanız siteye düştüğü an otomatik olarak istediğiniz yere indirirebilirsiniz.
hacı onu aramaya da üşenirler göstereyim:
-
Daft bunu yazdıglaurung bunu yazdı
altyazıda senkron kontrolü için bi başa bi ortaya bi de sonlara doğru bakmak yeterli. (azıcık ingilizcen var ise)
onun dışında ilk olarak altyazı fps'si ile film fps'si tutmalı zaten.
23.976'lık filme 25'lik altyazı koyarsan uğraşır durursun tabii ki.
onun dışında torrent dosyasında ingilizce srt altyazı varsa koca filmi indirmeden yalnızca srt dosyasını indirip
süreleri karşılaştırma yapabilirsin :)
fps tutuyor ama filmin versiyonunda bir sahne fazla, ya da dizilerde ara sonrası verilen kısım kesilmiş, öyle olunca her reklama girdikleri yerde o kesilen kısım kadarlık zaman dilimi kayıyor veya tam tersi, sona başa gelme olayına gelince %90 çözüm evet, ancak öyle filmler varki fps tutuyor ama sürekli + - oynama yaparak izliyorum kayıyor çünkü
-
Daft bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
hacı onu aramaya da üşenirler göstereyim:
olur da resmi açmaya üşenen çıkarsa diye :)

-
fps tutuyor ama filmin versiyonunda bir sahne fazla, ya da dizilerde ara sonrası verilen kısım kesilmiş, öyle olunca her reklama girdikleri yerde o kesilen kısım kadarlık zaman dilimi kayıyor veya tam tersi, sona başa gelme olayına gelince %90 çözüm evet, ancak öyle filmler varki fps tutuyor ama sürekli + - oynama yaparak izliyorum kayıyor çünkü
tek kriter fps demedim ki, filmlerde mesela uncut, director cut versiyonları olur, onlar da tutacak mesela.
başlangıç olarak fps'e bakılmalı dedim, biçok etken var ama genel itibariyle kasıntı yapılacak bişey yok gayet basit
-
dizi mag kıbrıs lokasyonlu degilmiydi * kumar sitelerinden reklam alıyordu felan ?
kıbrısta korsna içerik serbest , sokakta her yerde korsan dvd film oyun vb. yasal şekilde satılabiliyor
ayrıca kıbrıs tv lerde yeni çıkmıs filmler yayınlanabiliyor.
hiç bir ülke tanımadığı için hiç bir film şirketide dava açamıyordu.
ne oldu da göte geldi ?
örnek bitcoin kıbrısta , bynogame kıbrısta oyun vb. bir çok türkiye deki yasallığı belirsiz site kuruluş kıbrısta.