Dizimag'ı Çalmışlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ne siteymiş mübarek bunca yıldır interneti aktif kullanıyorum. Bir kere bile raslamadım rasladıysamda dikkat etmedim.

Meğer millet diziyi demekki hep neten seyreyliyormuş.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Ne siteymiş mübarek bunca yıldır interneti aktif kullanıyorum. Bir kere bile raslamadım rasladıysamda dikkat etmedim.

Meğer millet diziyi demekki hep neten seyreyliyormuş.

Hocam niye bu kadar haber oldu sanıyorsunuz zaten?. Bknz: yabancıdiziizle.com -> yabancıdiziizle1.com oldu, neden oldu diye tartışma bile çıkmadı. :)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

dizist 10 numara 5 yıldız siteymiş la. bildiğin dizimag özelliklerinin bir çoğu aktif sitede sevdim orayı. sağlam bi serverleri olsa fena olmazdı gerçi ama buna da sükür.

kendi altyazı ekiplerini yaparlarsa yürüyüp giderler.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    blackmir bunu yazdı

dizist.com güzel  dizimage benziyor kod olarak.

bildirim olayı, nerde kaldım olayı falan var

aynen bende oradan izliyorum güzel hızlı.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

dizimagten sonra dizi izleyemez oldum yabancıdiziizle harikadizi diziwu hepsini toplasan dizimagin tırnağı olamaz

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Gelin açalım lan bi dizi sitesi?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Dizist'in adı hariç diğer herşeyi dört dörtlükmüş. Dizimag'ın varisi olmaya aday.

+Şöyle bir iş olarak bakıldığında hacılar öyle böyle değil çok kârlı iş. Arkayı da bi ajansa yaslayıp süper gelir elde edildiğine şahit olduk dizimag sayesinde.

Olay neydi; hız, kalite, sürdürülebilirlik.

Pretime'ı iyi torrent sitelerinden içeriği çekip, gecenin köründe siteye yükleyip, altyazı senkron işlemlerini destekleyen video fps destekli modern flash/html5 player ile yayın. Hardcoded video yapmakla uğraşamya gerek kalmadan.  (video.xyz video.altyazi senkronu)

Para kazanıyorsan yatırım > çevirmenler ile iş ortaklığı.

Ve en önemli husus güvenlik/gizlilik. İçeriğini yayınladığın çakallar milyon dolarlık medya şirketleri. Götü sağlama alır isen herşey tıkırında olur..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

http://www.yabancidiziizle1.com bende burdan izliyorum gayet iyi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://yandex.com.tr/video/search?text=avanak%20apti&where=all&path=wizard&filmId=gEekrFVg0Cw&path=wizard

Problem ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 20