Dizindeki Tüm Flv Videolari Mp4‘E Çevirmek ?
-
Merhaba hacılar benim adult video sitem var,bazı sorunlar nedeniyle bütün videolari mp4'e çevirmem gerek,mesela ben programa dizini göstercem çevireceği codec'i işaretleyip,çıkış yerine;aynı isimde convert etcek videolari böyle bildiğiniz bir yazılım varmı acaba ?
-
FormatFactory var
http://format-factory.en.softonic.com/
Program açılınca > All MP4 > Eski formatdaki videoları pencereye sürükle > Outputdan ayarlarını yap > Ok tıkla > Üstte ortada Start
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
FormatFactory var
http://format-factory.en.softonic.com/
Program açılınca > All MP4 > Eski formatdaki videoları pencereye sürükle > Outputdan ayarlarını yap > Ok tıkla > Üstte ortada Start
-----------------------------aynen fazlasıyla işini görür format factory
-
bu format factory'i yarın denicem başka önerisi olan varmı acaba arkadaşlar
-
VPS'te ise siten, bir de linux ise, shell üzerinden pek ala yapabilirsin..
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------:C:C dizin diyince direk hostta falan sandın dimi ilk bende öyle sandım ama normal pc için sormuş :)
-
Cosmic bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------:C:C dizin diyince direk hostta falan sandın dimi ilk bende öyle sandım ama normal pc için sormuş :)
-----------------------------Ben tembel adamım hocam :D
Hosttan videoları indir, mp4e convert et, sonra tekrar upload et.. Uzun iş valla :D
Aç shell'i çalıştır bash scripti o halletsin... :D
-
NmC bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Ben tembel adamım hocam :D
Hosttan videoları indir, mp4e convert et, sonra tekrar upload et.. Uzun iş valla :D
Aç shell'i çalıştır bash scripti o halletsin... :D
-----------------------------yine yanlış anladın ki :D vidyolar adamın sitesinde değil kendi pc sinde :D
edit: aa pardon ben yanlış anlamışım uyusam iyi olcak :|
edit2: ama az önce adult sitem var değilde adult arşivim var yazıyodu :|
-
Cosmic bunu yazdı:
yine yanlış anladın ki :D vidyolar adamın sitesinde değil kendi pc sinde :D
-----------------------------Niye adult sitem var yazmış peki :| Dedim herhalde hosttaki video player'ı diğer formatlarda sapıtmaya başladı, hepsini elden geçirecek mp4 yapıp kurtulacak.. :|
Çok fazla düşünüyorum sanırım bu aralar :D Gecenin bu vaktinde algoritma ödevi yaparsan olacağı bu...
Söyle bakalım bir kümenin en büyük toplama sahip alt kümesini brute force metodla nasıl bulursun?
-
NmC bunu yazdı:
Söyle bakalım bir kümenin en büyük toplama sahip alt kümesini brute force metodla nasıl bulursun
-----------------------------ilk önce kümelerde alt küme olayının öğrenmem lazım :D:D ama her küme kendisinin alt kümesi olmuyomuydu :| ama negatif değer varsa hmm
arraya alsak 0 dan küçükleri silsek geri kalanlarda en büyük toplamı veren alt küme olmazmı :| yoksa çokmu salladım -
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Söyle bakalım bir kümenin en büyük toplama sahip alt kümesini brute force metodla nasıl bulursun
ilk önce kümelerde alt küme olayının öğrenmem lazım :D:D ama her küme kendisinin alt kümesi olmuyomuydu :| ama negatif değer varsa hmm
arraya alsak 0 dan küçükleri silsek geri kalanlarda en büyük toplamı veren alt küme olmazmı :| yoksa çokmu salladımİş algoritmaya kadar varmış.sen format factory ye koy hepsini seç daha doğrusu mp4 e çevirecem de ne kadar dosyan varsa hepsini becerir adult fişmekan.1 kahve iç 1 sigara filan makina halleder onu.