Diziye Başlasam Diyorum
-
kesinlikle spartacus'u izlemelisin.tüm sezonları değil ama 2 sezonu bitti
çok sürükleyici,konusu güzel,görsellik harika,pişman olmazsın.
ama sevişme sahneleri biraz abartılı olduğu için izliceksen yalnız izle
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------1 diziyi topluca izlemektense 3-5 diziyi güncel olarak takip etmek daha iyidir. En azından o dizi bitince kahrolmuyosun :)
Mesela şuan spartacus, the walking dead, supernatural, dexter, camelot ve the event dizilerini takip ediyorum. Hepsi birbirinden sağlam güzel diziler.
Game of thrones çıktı ona da başlıycam :) Bitmiş olarak My name is earl tavsiye ederim..
-----------------------------
Game of thrones çok fena bişey olacağa benziyor 2 bölüm çıktı izledim gayet güzel -
house süper bir dizi devam ediyor.
leverage var şu an 4. sezona başlamasını bekliyorum tavsiyemdir.
how i met your mother kesin izlemişsindir ama izlemediysen bu gece başla.
animasyon tarzı istersen
family guy - south park
-
Dexter izliyorum bende şu an..3 sezondayim :) Spartacus güzeldir ve Oz diziside iyidir.. Prison felan izlemişsin sanırım. izlemediysen o da iyidir.
-
Scrubs : Herkese tavsiye ederim süper eğlenceli. (Bölüm Süresi :20) - Komedi-
Lost : Efsanedir. İzlerken yorum yapmamanızı öneririm. İlk 3 sezonun nasıl geçeceğini anlamayacaksınz. Bırakamayacaksınız. (Bölüm Süresi :40) -Gizem-
Two and a half man : Çıtır çerez tadındadır. Arada izleyip o küçük boş zamanınızı değerlendirebilrisiniz. (Bölüm Süresi :20) -Çerez-
Prison Break : Efsanedir. Sürükleyicidir. Son sezonu vasat diğer sezonları çok hoşuma gitmişti. (Bölüm Süresi :40) -Sürükleyici-
4 farkılı ruh haline göre bunları yazdım...
-
hocam 24 e bak istersen. çok sürükleyici gece yarılarına kadar başından kalkamadığım olmuştu:) en son 7. sezon çıktı indirdim fakat altyazı ile ilgili bi problem oldu daha sonrada ilgelenemedim. ondan sonra devam ettimi bilmiyorum.. bide mentalist var fakat onun 3. sezon daha bitmedi..
-
how i met yout mother izle gülmekten yarıl :D
-
-
Melik bunu yazdı:
matr0x bunu yazdı:
Blue Mountain State (Amerikan Pastası tarzı)
-----------------------------Onun 3. Sezonu geliyor Bro.
Bu diziyi izlemeni önermem çünkü
dizi okadar daşşaklıki 2. Sezon bittiğinde nasıl biter lan nerden bulurum dersin.
Ama Acayip sarar çok king dizidir.
Jeneriğe '' Dikkat 31 sebebidir '' yazılmasını isterim o biçim.
-----------------------------ya mesajı okudum bi kac saat once bi bakaym dedim 1. sezon 5. bölüm gitti 6ya baslıyorum. bu gece 1. sezon biter :D
Edit: başlarken konusnu bilmiyordum. Bu tarz dizi film her türlü yayından nefret etmişimdir bu zamana kadar. Bu amerikan futbolu gorunce direk izlemeym dedim. Sonra madem indirdim az bakaym dedim gerisi geldi zaten futbol yok denecek kadar azmış :D