folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dizkapağı Eklem Ağrısı?

Dizkapağı Eklem Ağrısı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı acaba. son 1 aydır aşırı spor yapıyorum her akşam 2 saat orta tempoda koşu yapıyorum. son 1 haftadır adım atarken dizkapağının biraz alt kısmında ağrı oluşuyor otobüsten inerken falan daha fazla ağrı oluşuyor.

Dinlenerek geçebilirmi yoksa illa fizik tedaviye gitmem mi gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Reklamlarda bişey görmüştüm bu dizkapağı eklem ağrıları için bi dene istersen adı doktor levinin manyatik dizliği. Özellikle atv,kanal d nin felan avrupa kısmında sık sık reklamlarda çıkıyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Fizik tedavinin gerekli olup olmayacağına ne sen ne de biz karar verebiliriz. Bunu sana doktor söyleyecek. Önde patella ligamentini yada iç 4 bağdan birini yada bir kaçını zedelemiş olabilirsin. Meniscus te olabilir. Otobüsten inerken demişsin bu durumda iç bağlar ve meniscus sorunu olması kuvvetle muhtemeldir. Ortopedi den randevu al doktora git ve erteleme.

Geçmiş olsun...

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    -----------------------------
    Reklamlarda bişey görmüştüm bu dizkapağı eklem ağrıları için bi dene istersen adı doktor levinin manyatik dizliği. Özellikle atv,kanal d nin felan avrupa kısmında sık sık reklamlarda çıkıyor.

Onu bende gördüm bende ve babada feci şekilde var ağrı kullanan varmı ? işe yarıyorsa alalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca geçici çözüm arıyorsan orjin kremi dene bayadır annem babam kullanıyor arasıra çok oturmaktan dizlerim ağırıdığında bende kullanıyorum

5 dk içinde ağırıyı kesiyo ama 4-5 saat sonra tekrar kremin etkisi geçince başlıyo :)

manyatik dizliğe gelince bi boka yaramaz :) mıknatısı bağla dizine aynı şey

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

hayır yaa sakın öle alet falan manyetık bısı kullanma genclıgınde rahat edersın ama ihtiyarlıgın cekılmes olur sana benden solemesı

agrılarınana sebebı sunlar olabılır

1- uzun zamandır spor (yürüyüş ve koşu) yapmayıpta son 1 ayda kondısyon yukledıysen zorlamadan dolayı agrı yapar

2- bahsettıgın yerde olusan agrılar genelde menüsküs olarak bılınır ve tedavısı yıne spor dur(çok ilerledıyse amelaıyat tabi)

benım sana fıkrım bence spor yapmayı bırakma en azından bu yazın sonuna kadar ileride faydasının goruceksın merak etme

Telegram @WVesselam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    pekala teşekkürler bi doktora görünsem iyi olacak en iyisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    vesselam bunu yazdı:

hayır yaa sakın öle alet falan manyetık bısı kullanma genclıgınde rahat edersın ama ihtiyarlıgın cekılmes olur sana benden solemesı

1- uzun zamandır spor (yürüyüş ve koşu) yapmayıpta son 1 ayda kondısyon yukledıysen zorlamadan dolayı agrı yapar

2- bahsettıgın yerde olusan agrılar genelde menüsküs olarak bılınır ve tedavısı yıne spor dur(çok ilerledıyse amelaıyat tabi)

benım sana fıkrım bence spor yapmayı bırakma en azından bu yazın sonuna kadar ileride faydasının goruceksın merak etme

Meniscus ün tedavisi spor olamaz (: sakat bırakırsınız siz adamı ((:

Solak Cerrah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    Gecement bunu yazdı:
    vesselam bunu yazdı:

Meniscus ün tedavisi spor olamaz (: sakat bırakırsınız siz adamı ((:

eklem agrıları için spor bilinç li spor biçilmiş  kaftan dır mesela bisiklet

Telegram @WVesselam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hocam diz kapağı çevrense eğer.

aniden hareket ederken ayağına çivi çakıyorlarmış gibi oluyorsan.

hoplayıp zıplarken sıkıntı veriyorsa

merdivenleri çıkarken acayip bir çile çekiyorsan

%90 menüsküs eczaneye git oksamen tablet al hapı günde tok karnına 1 kere yuvarla 

2 hafta sonra gel kontrol edicem :P 

şaka bir yana aynı durum bendede vardı doktor oksamen önerdi 2 ay falan dinlendirdim hapı kullandım şuan taş gibi oldu ayaklarım ilk sakatlandığımda merdiven bile çıkamıyordum :| ısınmadan ani hareket falan etmemeye çalış.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    yaş kaç ?
Toplam Hit: 2158 Toplam Mesaj: 14