Dizüstü Bilgisayar Alacağım ( Yardım)
-
Merhablar. Dizüstü bilgisayar alacağım bir arkadaşıma hediye etmek amacıyla.
Yalnız alacğaım bilgisayardaki ilk özellik mümkün olduğunca ince olması.
Macbook air almayı planlıyorum aslında ancak nasıldır nedir ne değildir bir fikrim olmadığı için size sorayım dedim.
Ayrıca apple harici önerilerede açığım. Dediğim gibi hafif ince bir bilgisayar olması gerekli. Aynı zamanda ağır programları rahatça çalıştırabilmesi
Bütçem 3200'ye kadar tl
Edit:
birde şöyle birşey buldum (polonyadayım o yüzden lehçe site atıyorum o yüzden)
http://www.mediamarkt.pl/ultrabook-asus-ux32la-r3132h,id-1000519 -
Polonya da daha uygun değilmi dostum . Ben mi yanlışım?
-
Atakan bunu yazdı
Polonya da daha uygun değilmi dostum . Ben mi yanlışım?
Evet hocam daha uygun burda
-
Reberals bunu yazdı
Macbook air almayı planlıyorum aslında ancak nasıldır nedir ne değildir bir fikrim olmadığı için size sorayım dedim.
Ayrıca apple harici önerilerede açığım. Dediğim gibi hafif ince bir bilgisayar olması gerekli. Aynı zamanda ağır programları rahatça çalıştırabilmesi
Bütçem 3200'ye kadar tl
Edit:
http://www.mediamarkt.pl/ultrabook-asus-ux32la-r3132h,id-1000519verdigin link teki laptop islemci olarak berbat diyebilirim adamlar i7 serisi nin en kotu islemcisini koymuslar resmen 2 cekirdek o islemci i7 olupta 4 cekirdek olmayan tek islemci bu bana biri bu bilgisayarı 3200 tl ye hediye olarak alsa kusura bakma ama tesekkür yerine kufur ederim ekran kartına ayrı yardırırdım ama neyse teget geciyorum kısacası alma bunu
-
logas bunu yazdıReberals bunu yazdı
Bütçem 3200'ye kadar tl
Edit:
http://www.mediamarkt.pl/ultrabook-asus-ux32la-r3132h,id-1000519verdigin link teki laptop islemci olarak berbat diyebilirim adamlar i7 serisi nin en kotu islemcisini koymuslar resmen 2 cekirdek o islemci i7 olupta 4 cekirdek olmayan tek islemci bu bana biri bu bilgisayarı 3200 tl ye hediye olarak alsa kusura bakma ama tesekkür yerine kufur ederim ekran kartına ayrı yardırırdım ama neyse teget geciyorum kısacası alma bunu
Tamam hocam anladım. Arkadaş biraz apple a sempati duyan biri o yüzden apple almayı düşünüyorum. Apple air alsam değer mi acaba ?
balbazar tarafından 20/Oca/15 19:45 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: Macbook pro'da alabilirim eğer değicekse. -
up
-
Reberals bunu yazdılogas bunu yazdıReberals bunu yazdı
Bütçem 3200'ye kadar tl
Edit:
Tamam hocam anladım. Arkadaş biraz apple a sempati duyan biri o yüzden apple almayı düşünüyorum. Apple air alsam değer mi acaba ?
Edit: Macbook pro'da alabilirim eğer değicekse.apple ın tek farkı + marka parasıdır yoksa icindekiler aynı sonucta yani perfonmans olarak + birsey bekleme up olsun
-
ilk olarak pc de ne yapacağını söle ona göre sana öneride bulunalım
-
Ekerci bunu yazdı
ilk olarak pc de ne yapacağını söle ona göre sana öneride bulunalım
Hocam yapıcağı şey flim, müzik, internet, psikoloji bölümünde ve istatistik gibi dersleri için gerekli programları çalıştrmak ( mesela spss)
balbazar tarafından 20/Oca/15 23:12 tarihinde düzenlenmiştir
Onun dışında pek fazla bişi yok oyun v.s. oynamaz. Sarjı uzun giden birşey olursa iyi olur çünkü çok fazla yanında taşır. İnce ve hafif olması öncelik -
bunu alıyorsunuz keyfine bakıyorsunuz. Tabletten yazıyorum.
lenovo yoga 3 pro ultrabook
-
Macbook Air al. 9-10 saat şarjı gider. Üst versiyonları ucuzsa daha üstünü alırsın performans uçar.
Windows tabanlı uygulamalar çalışmaz ancak üstüne Windows kurup çift sistem de çalıştırabilirsin.
-Diğer laptoplar hakkında net bir bilgim yok direk birşey öneremem ama Lenovonun çok iyi oldugunu deneyimledim çoğu arkadaşımda kullanarak.