folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dizüstü Bilgisayarım İçin İde Ssd Arıyorum.

Dizüstü Bilgisayarım İçin İde Ssd Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Dizüstü bilgisayarım yeni değil. Ramlar ddr1 ve bulamıyor, bulsamda pahalıya geliyor. Benzer şey hdd içinde geçerli, yetmiyor kapasitesi. Bende ssd ile değiştirmek istiyorum ama ide ssd bulamadım. Her yer sata sdd dolu. Yabancı sitelerde buldum ama türkiyede satanını bulamıyorum. 2,5 inç ide bağlantılı ssd arıyorum. Kapasite 40 gb den fazla olsun ne olursa olsun. Yeterki ide olsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ddr1 rama pahalı diyen adam ide ssd ye para mı verir :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Veririm sorun değil. Pahalıdan kastım ddr3 lerden daha geri olan şeye hada fazla vermektir. Bir nevi kıyaslama. Sen ide ssd bulaliyonmu onu de.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

sata ssd al ide dönüştürücüsü bulup tak dicem ama zannetmiyorum ide nin sata performansı verebilceğini, ferrariye çin malı lastik takmak gibi birşey olur sanırsam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

sata ssd al ide dönüştürücüsü bulup tak dicem ama zannetmiyorum ide nin sata performansı verebilceğini, ferrariye çin malı lastik takmak gibi birşey olur sanırsam.

Ferrarinin lastiklerini bilmem ama birçok şeyi çin malı. Çin parana göre mal üretir. Türkiyeye gelenler ucuz olsun da ne olursa olsun mantığıyla geldiğinden kalitesiz. Yoksa taş gibi mal üretir çekik gözlüler.
    Sata-ide dönüştürücüyü düşündim ama sağolsun hp firması o kadar yer bırakmamış. Sığmaz hdd yerine. Ayrıca bu dünüştürücülerin 1,8 inç olanıda olsa sığmaz gibime geliyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    güncel.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

RAM e pahalı diyorsun, SSD den bahsediyorsun. SSD alıp ıde olarak kullanacaksan bir poka yaramaz ssd

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gereksiz ve masaflı bir işlem olur zannımca..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    5400 rpm hardiskle ssd arasında performans kıyaslaması yapılamaz bile. Gereksiz değil. Ram fiyatlarına söylediğime takılıp kalmayın.
    Akıl yada nasihat değil harddisk arıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sata olanı alıp, çevirici ile usbden bağlasan bence daha mantıklı (tabi bios usbden açılışa izin veriyorsa.) hem diski kaldırıp götürdünmü kimse bilgisayarını açamaz:)

crimeangel tarafından 11/Kas/12 15:13 tarihinde düzenlenmiştir

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

kardeş. tamam hepisine eyvallah da. ona konvaerter bağlaycaksın onunla beraber kasaya sığacak mı .. bir de sistem çalışacak mı ?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 12