Dizüstü Bilgisayarıma Xp Yüklerken Hata:S
-
başlıkta belirtiğim windows xp yükleyemiyorum cd yi açtıktan sonra yükleme yapıor bir sürne sonra hdd tarama bölüme geliyor ve hdd bulanamadı dio ,şimdi sorun xp yükleyemezmiyim baktım driver larına laptopun hepside vista için dio yorumlarınızı bekliom..
not:he bu arada edebiyat 2 di anlatamamş olabilrim xD
-
dostum basıma cok geldı sen sata xp bulman lazım yanı bır sekılde xp kalıbının ıcıne sata yazılımını yamalıyorsun sonra yenı yamlı xp ıle formatı baslatırsan sorun cozulur bıde xp drıverlerını bulman ıcın DRIVER GEINUS programına ıhtıyacın var eger ıstersen verırım
-
hacı service pack 3 lü bi xp cdsi gerekli sana.
-
bios a girip sata ile ilgili kısmı iptal et sonra tekrardan xp yi yüklemeyi dene.
-
bosuna ugrasma bıosla felan olmaz sana sata xp lazımmmmmmmmmmmmmm
-
sata xp mi ole bi olay mı var ilginç ok saolun müridler şimdi sata xp arıyalım ....
-
x_hypnotic_x bunu yazdı:
-----------------------------
sata xp mi ole bi olay mı var ilginç ok saolun müridler şimdi sata xp arıyalım ....
-----------------------------sata xp diye bişi yok. sata destekli xp cd si var. son sp3 lü xp cd lerinden indir, genelde sata destekli oluyorlar. burdada verlmişti bi ara.
-
neyimvarki bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorsunuz bari yanlış bilgilendirmeyin
hocam biosa gir ahci configuration kısmını disable et sorun düzelecektir.
-
neyimvarki bunu yazdı:
-----------------------------yapma ya Allah Allah baksen...
bios ta onchip sata gibi bi şey yazar.ordan aotu yu seçiliyse sata ide olmaz.Manuel konumuna getirdikten sonra ide ye dönüştür.
-
abdül insan bi sorar :D bi konuda acıklamı$tım bunu. bekle link eklerim birazdan.
edit : http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/windows-xp-kurarken-yasanan-sata-hdd-sorununa-kesin-cozum-t18.html
abdül bu arada notebook mu aldn lan :D
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------neyimvarki bunu yazdı:
-----------------------------bilmiyorsunuz bari yanlış bilgilendirmeyin
hocam biosa gir ahci configuration kısmını disable et sorun düzelecektir.
aga ben onu denemiştim az öncede denedim kabul etmi pc dıııtt die ötüö :D