Dizüstü Bilgisayarımı Satıyorum
-
Dizüstü bilgisayarımı satıyorum.. Özellikleri şöyle:
Gericom Blockbuster
AMD Athlon Mobile 2.0+ XP
512 DDR2 Ram
64 MB ATI Mobile Ekran kartı
40 GB Hitachi HDD
Combo Drive (DVD + CD Writer)
Ses kartı da var :)
Ethernet Kartı da
Bilgisayar harici CD playeri var
15.2" TFT ekranı var
Wireless'a hazır.
TV out çıkışı
Her türlü çıkış var
Gericom marka. Bu marka Alman ordusuna üretiyor. Sony nin bile veremediği garantiyi veriyor. Çok düştü 1 metreden filan hala sapasağlam. Banyoya soktum kaç kere :)
Tasarımı hoş.. siyah ve gri renk ağırlıkta..
3.600 milyona aldım ben bu bilgisayarı avusturyadan. Ancakkk monitoru tutan kapaklardan birinde 1 cm lil çatlak var. Arkasında bir kaç çizik var. Bataryası ölü durumda. İşlemci ısınınca kapanıyor, o yüzden altında soğuk hava üfleyen bir klima var. Kapanmıyor şu an :))) Monitorun ışığında sorun var, ışığı bazen gidiyor ama ileri geri yapınca düzeliyor. DVD'si kopya CDleri okumuyor. 5 yıldır kullandım o yüzden eskidi biraz :)
Bilgisayarımı satıcam. Çok üst düzey grafik için bir bilgisayar alıcam. Bu yüzden satmayı düşünüyorum. Ne kadar eder, bilen arkadaşlar vardır. Ne satacağım kişinin hakkını yemeden, hem de makinanın hakkını yemeden bir fiyat söyler misiniz arkadaşlar? Bu arada bilgisayar 5 yıllık.. Aldığımda Türkiye'de bu teknoloji yoktu. Şimdi bir rakam söyleyin arkadaşlar.. Şimdiden teşekkürler..
-
hocam sana şöle söliym zaten piyasada cift cekirdekten assaı kalmadı
intel core duo cift cekirdek
256(hypermemory 128+128) ati x1300
512 ddr 2 ram
80gb sata hdd
cd dvd combo romla intel prowirelesgrafik kat vs vs bu ürünler 899dolar + kdv
seninkide bunlardan düsük özellikler ve 5 yıllık bi pc olduunu varsayarsal
400-500 dolar olabilir tamamen tahmin :)
-
satıyım sana. sana üstü likra garantisi veriorum :)
-
350 ytl
-
bende gayet daşaklı core 2 duo,1gb ram,256 x1400 ati ekran kartlı dell var hocam saolasın :)
bu arada hojucuk hocamı dikkate alaraktan 400-500 doları 400-500 ytl yapıorum :)
-
hoca pil ölü ısınıyor kapanıyor diyorsun bu adam buna pil alsa 200 ytl varmıdır neyse birde reset sorunu ohooo bence bu işin sonunda sen üste para verecen :)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
350 ytl
-----------------------------olum öldürmeyin dedik siz tecavüz edip parça parça edip öldürdünüz
-
ciddi kaça gider yok mu aramızda bu işlerle uğraşan arkadaşlar? gerçek fiyatı neyse sölesin o rakama satıcam.
-
en fazla 400 ytl oda salak bi adam bulursn
-
Sen dizustunden bahsediyosun ahbap!!masaustu desen caydirici olabilirdi.lap top hic bi zaman ilgi alanima PC olarak girmemistir.daralmis ufuklar.sen onu en iyisi ebay yada gittigidiyor da sat.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Sen dizustunden bahsediyosun ahbap!!masaustu desen caydirici olabilirdi.lap top hic bi zaman ilgi alanima PC olarak girmemistir.daralmis ufuklar.sen onu en iyisi ebay yada gittigidiyor da sat.
-----------------------------olm bu nası mesaj aq :)