Dizüstü Bilgisayar(Tavsiye)
-
Kardeşime okul isteği doğrultusunda Dizüstü bilgisayar alcam.
Okulun istediği bilgisayar:
İşlemcisi i5 yada i7
Ekran kartı en az 2
Ram 4 yada 6 gb
olacak.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tavsiyeleriniz Dell yada Toshiba olursa sevinirim. -
-
Kardeşim mimar, yüksek lisansa başladı. Kullandığı programlara göre bir bilgisayar seçtim ve aldık. İstediğiniz özellikleri karşılıyor. Tercih ederseniz memnun olacağınızı sanıyorum.
Bizim bilgisayar alışımız da maceralı oldu. Aldık, 3 gün sonra çalıştırdım ve numlock kısmındaki 5 tuşunun çalışmadığını gördüm. ASUS'a gönderdim, ASUS bana yeni bilgisayar almamız için döküman gönderdi. Ancak Vatan'da ürün kalmamıştı. Ben de para iadesi yaptım. Dağıtıcı firmayı aradım, yeni partinin ne zaman geleceğini öğrendim. Geldiği gün aynı üründen tekrar aldım, bu kez açtırdım ve kurulum yaptırdım. Klavye tuşlarını teker teker kontrol edin. Aynı şey sizin de başınıza gelmesin. Aldığınızda kontrol edin, kardeşinizin çok memnun olacağı kanaatindeyim.
-
RaNGeR bunu yazdı
Kardeşim mimar, yüksek lisansa başladı. Kullandığı programlara göre bir bilgisayar seçtim ve aldık. İstediğiniz özellikleri karşılıyor. Tercih ederseniz memnun olacağınızı sanıyorum.
Bizim bilgisayar alışımız da maceralı oldu. Aldık, 3 gün sonra çalıştırdım ve numlock kısmındaki 5 tuşunun çalışmadığını gördüm. ASUS'a gönderdim, ASUS bana yeni bilgisayar almamız için döküman gönderdi. Ancak Vatan'da ürün kalmamıştı. Ben de para iadesi yaptım. Dağıtıcı firmayı aradım, yeni partinin ne zaman geleceğini öğrendim. Geldiği gün aynı üründen tekrar aldım, bu kez açtırdım ve kurulum yaptırdım. Klavye tuşlarını teker teker kontrol edin. Aynı şey sizin de başınıza gelmesin. Aldığınızda kontrol edin, kardeşinizin çok memnun olacağı kanaatindeyim.
Sağol hocam bilgilendirdiğin için.İnş. ben böyle maceralar yaşamam :)
-
Ürün Açıklaması
Dell N5110 B67F45 Core i7-2670M 4GB 500GB GT525M 15.6" FreeDosÜrün Özellikleri
Model : INSPIRON 5110 B67F45
Renk : Siyah Arka Kapaklı
İşletim Sistemi : Free Dos
Ekran : 15.6" HD (1366X768) WLED
İşlemci : Intel Core i7-2670QM (2.20 Ghz, 6MB, Quad Core)
Ram : 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
Bellek Slot Sayısı : 2
Sabit Disk : 500GB Serial ATA (5400RPM)
Ekran Kartı : 1 GB nVidia GeForce GT 525M (Quad Core)
Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
Ses Sistemi : SRS Premium SoundTM 2 spkrs@ 2W
Kablosuz Bağlantı : Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card
Bluetooth : b/g/n+ Bluetooth Combo Card
Faks Modem : Yok
Dahili Kamera : 1.0 Mp Widescreen HD (1280 x 720) camera , dahili mikrofon
Yüz Tanıma Sistemi : Yok
Parmak izi okuyucu : Yok
Numerik Tuş Takımı : Var
USB : 2* USB 3.0, 1* USB 2.0, 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share
HDMI : Var
Kart Okuyucu : 8 in 1 Card reader
Ethernet : Integrated 10/100 Ethernet LAN
Bağlantı Noktaları : 2* USB 3.0, 1* USB 2.0, 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share, HDMI. and VGA, Ses jakları (1 hat çıkışı, 1 Mikrofon girişi)
Pil : Primary 6-cell 48W/HR LI-ION
Ağırlık : 2,65 kg
Kutu İçeriği : kitapçıklar - pil - şarj aleti
Garanti Süresi : 2 Yıl Yerinde Servis Garantisi
Hocam Bu nasıl bir arkadaşa tavsiye ettim şu an bu ürün kampanyada1650 Uyarsa konusalım -
-
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N56VZ/
bunu kullanmaktayım tavsiye ederim
-
Arkadaşlar bende 1000TL civarında önerilerinizi bekliyorum. 17" olursa çok iyi olur.
-
hocam ilgilenirsen pm atarsın.
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Garantili-Notebook-Dizustu-Bilgisayar-Ciziksiz-165255/