Dizüstü Pc Tavsiyesi
-
iyi günler müritler bana bi dizüstü pc lazım 1000-1500 arası birşey ne önerirsiniz genel olarak oyun oynayacağım ona göre göre birşeyler söyleyin işte
-
dün vatanda %25 indirim vardı gidip alsaydın bişey keşke orda yardımcı olurlardı :/
-
şuan alamıycam zaten 1 ay sonra falan şuan araştırıyorum işte
-
AMD işlemci olsun üstünde i7 falan filan hikaye
ayrıca geniş klavye modelli tercih et (hem en önemli soğutma sistemi daha iyi oluyor hemde kullanım kolaylığı açsından daha iyi)
NOT: İNTEL işlemci AT gibidir rampada yavaşlar düzde savaş açar
AMD ise KATIR gibidir hem rampada hem düzde bildiğini yapar aynı hızda gider.
AMD yi seviyorum...
-
acerı ne kadar sevmesemde uygun fiyatlı ekran kartıda gayet iyi
biraz daha kaliteli ve işlemcisi daha iyi olan lenovo var bundada ekran kartı aynı
aslında biraz daha bakınıp 7670m ekran kartlı ve i5'li bi makina alabilirsin i7 çokda gerekli değil senin için
-
acer kadar lanet bir marka yok ekran arıza yapıyor. yok kuzey chipseti yanıyor. bu markadan uzak dur :)
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------acerı ne kadar sevmesemde uygun fiyatlı ekran kartıda gayet iyi
biraz daha kaliteli ve işlemcisi daha iyi olan lenovo var bundada ekran kartı aynı
aslında biraz daha bakınıp 7670m ekran kartlı ve i5'li bi makina alabilirsin i7 çokda gerekli değil senin için
-----------------------------aceri istemem
-
o zaman lenovo iyidir fiyat aralıgınada uyar abuk sabuk bi ekran kartı koyup 2 bin istenen pc lerden değil gayet rahat oyun oynatır
ama dediğim gibi 7670 ekran kartı olan bi pcde bulabilirsen daha iyi olur o bi tık daha iyi karttır
ama su an fiyatları senin bütçeyi asıo 1 ay sonra alacagın için biraz araştır
-
peşin para alıcaksan http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html bu ürünün 8 gb li olanını 1.260 TL'ye bırakırım.
taksitli almak isteyen olursa sanalpazar.com üzerinden %5 komisyon eklenerek satabilirim.
Ürünler bi tanıdıgımın özel iskontosu ile gelmiştir bugune kadar 32 tane sattım son 8 tane kaldı duyanlar duymayanlara soylesin :)
özelliklerine göre mükemmel bir pc'dir.
Not: son fiyattır baska yerden bundan aşağıya bulun zararına da olsa aynı fiyata vericem.
-
satış baltalamak gibi olmasın ama adam oyun için demiş gt 525 ihtiyaçlarını karsılamaz adamın
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------peşin para alıcaksan http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html bu ürünün 8 gb li olanını 1.260 TL'ye bırakırım.
taksitli almak isteyen olursa sanalpazar.com üzerinden %5 komisyon eklenerek satabilirim.
Ürünler bi tanıdıgımın özel iskontosu ile gelmiştir bugune kadar 32 tane sattım son 8 tane kaldı duyanlar duymayanlara soylesin :)
özelliklerine göre mükemmel bir pc'dir.
Not: son fiyattır baska yerden bundan aşağıya bulun zararına da olsa aynı fiyata vericem.
-----------------------------hacı kusura bakma şu sıralar almam mümkün değil bayramdan sonra falan