Dj Barky - 7-19 (Progressive Trance)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    eğer başlangıç seviyesindeysen ve bunlar deneme diyorsan doğru yoldasın,ama ben bu yaptıklarımı insanlara dinleticem diyosan biraz oldschool olmuş , televoleleri filan getiriyor akla :) , mesela şu an istanbul underground da 2get4 ve post gibi gruplar var , ayrıca serdar olcay yine harika setleri var , elektronik müzik kendini devamlı yeniler,akımlarla çoğalır bir aralar bende yeltenmiştim ama zamanım yoktu ,iyi bir teknik altyapı nota bilgisi ve hazır loop'lar sample'lar da istiyordu,ben yaptıklarıma bi baktım lan dinlermiyim bunları dedim ? - hayır ! en iyisi iyi bi dinleyici olarak devam etmek diye düşündüm,bence sen kararlıysan özellikle modern akımın temsilcilerinden boys noize veya teenage bad girl gibi grupların tarzlarını filan örnek alabilirsin , yeni çalışmalarını bekliyoruz :) kolay gelsin :)

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

süper ! looplarda bi ayarsızlık mı var :F

ama taş taş olmş :D demo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    eğer başlangıç seviyesindeysen ve bunlar deneme diyorsan doğru yoldasın,ama ben bu yaptıklarımı insanlara dinleticem diyosan biraz oldschool olmuş , televoleleri filan getiriyor akla :) , mesela şu an istanbul underground da 2get4 ve post gibi gruplar var , ayrıca serdar olcay yine harika setleri var , elektronik müzik kendini devamlı yeniler,akımlarla çoğalır bir aralar bende yeltenmiştim ama zamanım yoktu ,iyi bir teknik altyapı nota bilgisi ve hazır loop'lar sample'lar da istiyordu,ben yaptıklarıma bi baktım lan dinlermiyim bunları dedim ? - hayır ! en iyisi iyi bi dinleyici olarak devam etmek diye düşündüm,bence sen kararlıysan özellikle modern akımın temsilcilerinden boys noize veya teenage bad girl gibi grupların tarzlarını filan örnek alabilirsin , yeni çalışmalarını bekliyoruz :) kolay gelsin :)
    hadı yaa ciddimisin ? :)

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hacı çok güzel olmuş bunu hangi programla yaptın upload etsene belki bendende dj olur hep merak etmişimdir :D

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Fena degil haci iyi bir dinleyici olarak sende isik goruyorum..

Bitince cok daha iyi biseyin cikacagindan eminim...

Basarilar...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hacı FL Studio kullanıyorsun sanırım hakkını vermişsin. :) Tebrikler yanii

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

beyler adamın hakkını yemeyin adam farklı bi tarzda muzik yapıo yani o sizin dinlediğiniz vocal trance vs değil prograsive gibi ama daha fazla darkside kacan müzikleri seviyo ve o tonda yakalamaya calısıo calısmalarına devam et biliosun takipcinim

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

tabi tabi bizde forumlardan dinleyelim ilk :)

süper olmuş ;)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

tabi tabi bizde forumlardan dinleyelim ilk :)

süper olmuş ;)

gönül koyma ulen bana :)))

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

harbi güzel :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 8845 Toplam Mesaj: 42