Dj Barky - Feel The Trance
-
şu haliyle bile bence güzel :)
-
hocam eline sağlık metal dinliyorum ama senin sayende bu müziğide sevdim ellerin dert görmesin =)
-
eline sağlık usta güzel olmş :)
-
güzeL olmuş elleribe sağLık :D
-
bu muzigi sevmeyenler veya begenmeyenler icin konusuyorum sakın yanlıs anlamayın görüşlerniz icin teşekkür ediyorum saygı duyuyorum fakat 2 ci 3cü dinleyişinizde belkide aksam üstü internette dolasırken öyle bi actıgınız anda farkediceksiniz muzigigin büyüsünü... ben gercekten dinlerken haz alıyorum böyle hız hareket aramaktansa muzigin ritmini yakalıyorum ve gercekten muzigin benı alıpda uzaklara götürdügünü cok iyi farkediyorum... size bir tüyo bu muzikten beklentiniz şu olsun önce ritmi yakalayın daha sonra odaklanarak dinleyin kimilerinde bu kendılıgınden oluyor buna muzik kulagı iyi olan insanlar şahit oluyor fakat olmayanlar icinde önerdigim tüyo iyi bir yöntem. tekrar teşekkürler.
-
melodiler çok cansız ya biraz hareketli olursa daha iyi olur...
-
Bencede çok tekrarlıyor.Tekrarlamaları kısa tut.Gayet başarılı.Dinleyicin olucam bu gidişle.
-
yahu tekrarliyor demek ne demek ?
tekrarlamadan muzik yapilan tek seyi soyleyin.
ustelik bu techno o tekrarlara giren farkli sesleri hicmi duymuyorsunuz ?
-
züper züper internete ben dagıtacak ama abi:'(
prograssive müzikle iliglenenlerin bence daha cok tercih ettiği bi müzik türü hani nasıl diyim vocal trance benim cok hosuma gidio ama müzik yapmadan önce illa prograssive dinlememlazım yoksa kafamda ne yapacagımı tasarlayamıyorum falan filan
barky süpersin ustam böyle dvm cagılın lan BarkY PrO GelİO :W
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yahu tekrarliyor demek ne demek ?
tekrarlamadan muzik yapilan tek seyi soyleyin.
ustelik bu techno o tekrarlara giren farkli sesleri hicmi duymuyorsunuz ?
-----------------------------
oncelikle tekrarlama konusuna deginicem; söyledigin gibi tekrarlıyo dedikleri kısımda melodinin üzerine binen efektleri ve diger sesleri fark edemiyor cogu ınsan buda progressive muzigin ne kadar zor bir tarz oldugunu gösteriyor. bir onceki anlatımımdada söyledigim gibi muzige odaklanmak muzigi dinlerken muzigi yaşayabilmeyi her insan beceremiyor acık konusmak gerekirse... ikinci konuya gelicek olursam; techno demissin bu parcaya bu parcananın techno 'yla uzaktan yakından alakası yoktur başındaki girişiyle trance agırlıklı olmakla birlikte daha sonra progressive geçiş yapıyor orta kısımlarda ve son noktalarında... yani Progressive Trance Diyebiliriz muzigin tarzına.