Dj Barky - Logo & Website Tasarımı
-
Barky'nin önümüzdeki yaza doğru albümün çıkıcak olması nedeni ile Biraz ön hazırlık yapalım dedik dün gece çalışmalırımız sonucunda oraya çıkan sonuçlar bu şekildedir
düşüncelerinizi paylaşırsanız ona göre düzenlemeler yapilabilir.
Orjinal logo

Biraz cafcaflandırılmış logo

Websitesi için ise
-
Gayet iyi dostum.Fakat bu logoların tasarımını değiştirmeden farklı modellerde ve renklerde yapmanı öneririm.Uygun yerlerde farklı modellerini kullanabilirsin.
-
bir kac mp3'unu yollayinda dinleyelim
progressive seven varmiydi burda
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam mp3'leri barky' den isteyin :) sitede mevcur 2-3 parça
Edit Düzenlenen Logo1

-
7-19 bunu yazdı:
http://tahribat.com/Murit-DjBarky -
cok ii olmus bence tebrikler..
-
hocam her ne kadar sadece progressive trance üzerinede prodüksiyon ve çalısmalar yapsanız bile. o yazıyı kaldırmanız bence daha oturaklı olur.çünkü olurda tarz da oynama olursa deep dark house (progressive) alanlarına yöneldiğinizde logo üzerindeki yazının bir anlamı kalmıcak.
ama logo gayet kaliteli gözüküyor. genede yazı konusunda iyi düşünün. progressive trance yazmasa daha iyi olur.
-
chaigg bunu yazdı:
hocam her ne kadar sadece progressive trance üzerinede prodüksiyon ve çalısmalar yapsanız bile. o yazıyı kaldırmanız bence daha oturaklı olur.çünkü olurda tarz da oynama olursa deep dark house (progressive) alanlarına yöneldiğinizde logo üzerindeki yazının bir anlamı kalmıcak.
ama logo gayet kaliteli gözüküyor. genede yazı konusunda iyi düşünün. progressive trance yazmasa daha iyi olur.
-----------------------------öneriniz ve düşünçeniz için teşekkür ederim o yazıyı dün kalkdırdık logo biraz sade kaldı geri koyduk ama düşünceleriniz gayet mantıklı tekrar göz önünde bulundurmak gerekli :)
-
yalnız albüm kapagı şekli olcaksa sorun yok :) ben genel bir logo adına söyledim;)
-
hem dj barki hem progressive yazisini kaldirin logo bastan asagi sizin yapiminizsa yeterli bence. hem daha bir ilgi cekici olur
-
Progressive ve dj barky yazısı kaldırıldı
http://www.tahribat.com/Forum-Dj-Barky-Logo-Website-Tasarimi-105367/1/#1165172