DJ‘Lik Hakkında
-
http://www.tahribat.com/Forum-Kulakliktan-Ses-Alamiyorum-M-Audio-Xponent-140474/
abime bu bedava geldi abimde virtual djden yapardı herşeyi sonra kendine set aldı mixer cart curt sattı onları artık dijitale geçti herkes yukarda ki konuda ki alet geldi touchpad bile var alette "torq" diye bi programla alette ki her bi butonu kullanıyosun alcaksan böyle bişey al laptopa bağla ve tüm işini yap
-
Tesekkurler yorumlar icin dedigim gibi muzik kulagimin iyi oldugnu dusunuyorum aslinda bu kadar sarmamin da sebebi bu neler cikarabilecegimi gormek istiyorum. Su amator aletlere bi bakayim
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Tesekkurler yorumlar icin dedigim gibi muzik kulagimin iyi oldugnu dusunuyorum aslinda bu kadar sarmamin da sebebi bu neler cikarabilecegimi gormek istiyorum. Su amator aletlere bi bakayim
-----------------------------hocam önce dj programlarında hakimiyet kurup üstüne aletlere yatırım yapmalısın o programlar aletle yapabildiğin herşeyi yapabildiği gibi
1e1 aynı o aygıtın skin i yüklenerek sanki onu kullanıyor gibi hissetmeni sağlar ha prof yapacagım dersen alet de lazım tabi hepsi dokunmatik ne plak ne cd aldı
usb bellegi yada harici hdd yi bağlayip laptop-mixer karışımı ile yapılıyor herşey
yada türkyie deki gibi dj lerin %90 ı önceden yapılmış 2-3 saatlik mixleri koyup arkasına yaslanıyor. (amacın üretmek olmalı)
birde pm atıyorum oraya bak ^^
-
PanxeR bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------hocam önce dj programlarında hakimiyet kurup üstüne aletlere yatırım yapmalısın o programlar aletle yapabildiğin herşeyi yapabildiği gibi
1e1 aynı o aygıtın skin i yüklenerek sanki onu kullanıyor gibi hissetmeni sağlar ha prof yapacagım dersen alet de lazım tabi hepsi dokunmatik ne plak ne cd aldı
usb bellegi yada harici hdd yi bağlayip laptop-mixer karışımı i
le yapılıyor herşey
yada türkyie deki gibi dj lerin %90 ı önceden yapılmış 2-3 saatlik mixleri koyup arkasına yaslanıyor. (amacın üretmek olmalı)
birde pm atıyorum oraya bak ^^
-----------------------------eyvallah hocam bakınıyorum
-
DJ-Alper e ulaş