DJ‘Lik Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Kulakliktan-Ses-Alamiyorum-M-Audio-Xponent-140474/

abime bu bedava geldi abimde virtual djden yapardı herşeyi sonra kendine set aldı mixer cart curt sattı onları artık dijitale geçti herkes yukarda ki konuda ki alet geldi touchpad bile var alette "torq" diye bi programla alette ki her bi butonu kullanıyosun alcaksan böyle bişey al laptopa bağla ve tüm işini yap

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Tesekkurler yorumlar icin dedigim gibi muzik kulagimin iyi oldugnu dusunuyorum aslinda bu kadar sarmamin da sebebi bu neler cikarabilecegimi gormek istiyorum. Su amator aletlere bi bakayim

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tesekkurler yorumlar icin dedigim gibi muzik kulagimin iyi oldugnu dusunuyorum aslinda bu kadar sarmamin da sebebi bu neler cikarabilecegimi gormek istiyorum. Su amator aletlere bi bakayim

hocam önce dj programlarında hakimiyet kurup üstüne aletlere yatırım yapmalısın  o programlar aletle yapabildiğin herşeyi yapabildiği gibi

1e1 aynı o aygıtın skin i yüklenerek sanki onu kullanıyor gibi hissetmeni sağlar ha prof yapacagım dersen alet de lazım tabi hepsi dokunmatik ne plak ne cd aldı 

usb bellegi yada harici hdd yi bağlayip laptop-mixer karışımı ile yapılıyor herşey 

yada türkyie deki gibi dj lerin %90 ı önceden yapılmış 2-3 saatlik mixleri koyup arkasına yaslanıyor. (amacın üretmek olmalı)

birde pm atıyorum oraya bak ^^ 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

hocam önce dj programlarında hakimiyet kurup üstüne aletlere yatırım yapmalısın  o programlar aletle yapabildiğin herşeyi yapabildiği gibi

1e1 aynı o aygıtın skin i yüklenerek sanki onu kullanıyor gibi hissetmeni sağlar ha prof yapacagım dersen alet de lazım tabi hepsi dokunmatik ne plak ne cd aldı 

usb bellegi yada harici hdd yi bağlayip laptop-mixer karışımı i

le yapılıyor herşey 

yada türkyie deki gibi dj lerin %90 ı önceden yapılmış 2-3 saatlik mixleri koyup arkasına yaslanıyor. (amacın üretmek olmalı)

birde pm atıyorum oraya bak ^^ 

eyvallah hocam bakınıyorum

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

DJ-Alper e ulaş

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2445 Toplam Mesaj: 16