Dll Kodlarını Gösterten Program Lazım
-
İlk önce herkese selam beyler bana exe kodlarını ve dll kodlarını gösteren bi program lazım.
şimdiden teşekkürler.
-
Reshacker kullan.
-
Al bu da linki türkçe versiyon http://rapidshare.com/files/33550295/ResHacker.rar.html
-
Arkadaşlar rever enginersden söz etmiyorum.bu dll leri hangi kodlarla yazdıklarını istiyorum.ama assembleye dönüştüren bi program olmasın.
-
hocam emeğin için teşekkürler.ama ben güvenlik açığı bulmak istiyorum.onun içinde komple kodlarına ihtiyacım var.örneğin telneti açtım bunun içindeki tüm kodları gösterecek.bu program internet expolorer i gösterio ama telnette bi boka yaramadı benim istediğim telnettede işe yarasın.
-
sorun biraz saçma sapan gibi geldi sen bir programın meseladelphi ile yazılmış ve exe haline getirilmiş programın sırf o exe ile delphi kodlarını mı isitiyorsun? Öyle bişey ypamazsın dede felan var ama oda asm kodlarını veriyor.. ancak asm diline cevirebilirsin.
-
abi biz tahribat olarak komple o programi istiyoruz, bulursan kesin buraya koy abi! :D
-
Bulamayacaksam siktiredin.yinede teşekkürler.
-
sanırım bende aradığın türde bir program olacak tı ... göndermeye çalışacam..............
-
chmc498 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar rever enginersden söz etmiyorum.bu dll leri hangi kodlarla yazdıklarını istiyorum.ama assembleye dönüştüren bi program olmasın.
-----------------------------
Senin istediğin REVERSE ENGINEERING değilse nedir ?
Ayrıca oyle bı program bulursan, once windows XP nın kodlarını al, sonra pazarlarız : ) -
PE explorer ı kullan tam senin istediğin gibi bir programa benziyor
Toplam Hit: 4493 Toplam Mesaj: 14