Dmca'nın Dosyaları Sildirmediği Upload Siteleri
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------rar şifresi koymak +1 çözüm yoludur bu işler vpn ile vs ile olmaz ne alaka yaw dmca ve vpn :S ve proxy onu anlamadım :S
bazı filehostlar daha çok dosya siler bazıları hiç silmez yapman gereken şey md5changer yazılımı ile md5 ini değiş ve dosyanın ismini değiş + linksafe.me adresinden url i gizlemeyi deneyip bir önlem al hiç olmadı turbobit.net e geçiş yap kolay kolay dosya silmezler nede olsa rus malı
-----------------------------hocam şu md5changer olayından biraz açıkça bahsedersen çok sevinecem.Arama yaptım daha önce açtığın başka bir konu karşıma çıktı.
http://www.tahribat.com/Forum-Hizli-Bir-Md5-Changer-Programi-Lazim-150816/
Sanırım fikir sahibisin bu konuda.Açıklarsan sevinirim.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------rar şifresi koymak +1 çözüm yoludur bu işler vpn ile vs ile olmaz ne alaka yaw dmca ve vpn :S ve proxy onu anlamadım :S
bazı filehostlar daha çok dosya siler bazıları hiç silmez yapman gereken şey md5changer yazılımı ile md5 ini değiş ve dosyanın ismini değiş + linksafe.me adresinden url i gizlemeyi deneyip bir önlem al hiç olmadı turbobit.net e geçiş yap kolay kolay dosya silmezler nede olsa rus malı
-----------------------------hocam şu md5changer olayından biraz açıkça bahsedersen çok sevinecem.Arama yaptım daha önce açtığın başka bir konu karşıma çıktı.
-----------------------------Hocam otomatik dmca sistemi olan yerler daha önce şikayet üzerine silinmiş dosyaların md5 ini biryerde tutup arada o md5 ile uyuşan dosyaları temizliyor diye düşünüyorum md5 dosyanın imzası gibidir ismini cismini değiştirsende md5 i kalır yani sen aldın dosyayı upload ettin daha önce adamda aynı dsoyayı upload etti silindi dmca dan o md5 i değiştirirsen daha iyi olur ordaki yazılımla değiştiriceksin ben anlamam diyorsan rardan çıkarıp yeni klasör oluşturup içnie at dosyaları tekrar rarla değişmiş olur md5
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Hocam otomatik dmca sistemi olan yerler daha önce şikayet üzerine silinmiş dosyaların md5 ini biryerde tutup arada o md5 ile uyuşan dosyaları temizliyor diye düşünüyorum md5 dosyanın imzası gibidir ismini cismini değiştirsende md5 i kalır yani sen aldın dosyayı upload ettin daha önce adamda aynı dsoyayı upload etti silindi dmca dan o md5 i değiştirirsen daha iyi olur ordaki yazılımla değiştiriceksin ben anlamam diyorsan rardan çıkarıp yeni klasör oluşturup içnie at dosyaları tekrar rarla değişmiş olur md5
-----------------------------Hocam bende mantıklı bir açıklama arıyordum.Bu biraz mantıklı geldi.Daha önceleri silinen dosyaları rar'dan çıkartıp boyutunu ve ismini değiştirip tekrar rar'lıyordum.Ve şifreliyordum.Ama başka bir klasöre koymuyordum.Yani herşeyi denemiştim.Bunuda denerim.İnşAllah işe yarar.Teşekkürler.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bende mantıklı bir açıklama arıyordum.Bu biraz mantıklı geldi.Daha önceleri silinen dosyaları rar'dan çıkartıp boyutunu ve ismini değiştirip tekrar rar'lıyordum.Ve şifreliyordum.Ama başka bir klasöre koymuyordum.Yani herşeyi denemiştim.Bunuda denerim.İnşAllah işe yarar.Teşekkürler.
-----------------------------icine birde benioku.txt oluştur içinde reklam yap gitsin
-
Kısayol link veriyorum :) .Sonucu yazarım.
-
Sonucu yazim md5 changer + isimi alakasız yapma + rarlayıp dosya isimleri dahil şifreleme + boyutunu değiştirme + kalsörü değiştirme + feleğini değiştirme işe yaramadı.Zaten gerekte kalmadı fileserve herşeyi sildi :d Rapirshare'e taşıdım bütün dosyaları.Sağolun ilgilendiğiniz için.
-
rar şifresi bir işe yaramaz , milyonlarca rar dosyasını açip bakmazlar sadece isimleri algılayan bir sistem mevcut
mesela inception.avi veya .rar oldugu zaman bu filitreye takılabilir veya taramaya.
dosya ismini değiştirin ancak upload yapıyorsanız illaki şikayet ediliyor dosyalar mümkünatı yok edilmemesinin. bu dmca nın
kabul olmaması için bunun geçerli olmadıgı bir ülkede olması lazım ancak hongkong ve isviçre de olan hostlar bile siliyor dosyaları.
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------rar şifresi bir işe yaramaz , milyonlarca rar dosyasını açip bakmazlar sadece isimleri algılayan bir sistem mevcut
mesela inception.avi veya .rar oldugu zaman bu filitreye takılabilir veya taramaya.
dosya ismini değiştirin ancak upload yapıyorsanız illaki şikayet ediliyor dosyalar mümkünatı yok edilmemesinin. bu dmca nın
kabul olmaması için bunun geçerli olmadıgı bir ülkede olması lazım ancak hongkong ve isviçre de olan hostlar bile siliyor dosyaları.
-----------------------------Hocam tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki silenecek dosya için kırk bir takla attırsan genede siliniyor.Yalnız şikayet üzerine dosya silindiğine pek inanmıyorum.Şöyle ki yeni bir yazı yazıyorum o yazıda bir dosya paylaşıyorum.Ve o dosya 1 gün içinde siliniyor.Aynı dosyayı isim şifre dosya ismi şifresi felek değiştiriyorum ve gene 1 gün dolmadan siliniyor.Bir otomatik tarama olayı var ama google üzerinden sanıyorum.Google üzerinden siliniyor.Bununla da kalmıyorlar.Dmca arama sonuçlarını da google'dan kalıdıyor.Yani hayaldi gerçek oldu.İnternet legalleşiyor arkadaşlar...
-
Burdada var birkaç tane
http://tahribat.com/Forum-Dosya-Program-Saklamak-Icin-Uygun-Siteler-146077/