Dmoz Editorleri
-
Merhaba Arkadaslar. Yahu Patlattilar Sonunda beni. yau gonullu editor oluyorlar ama neden insanlari kendilerine dusman ediyorlar tutturmuslar bi yorelgeler var deyip duruyorlar birde artist artist konusuyorlar. Ya Sabir ya. Dmoz'da Sitesi bulunan varmi yada Editor varmi aramizda? valla insallah yoktur. en sonunda Dmozu*kim.com acicam Valla simdiden milyonlarca uyem olur :D
-
site yöneticilerinden birisi editör :|
-
tarafsız editörlerde var tabiki ama geneli .... karşılıksız iş yapmazlar fakat piyasanın bütünü böyle yapcak bişi yok.
-
Ben editörüm hocam yardımcı olabilirsem olalım konu neydi?
-
/World/Türkçe/Bilgisayar/Hacking/ editoruyum.
-
dmoz editörü ne iş yapar hocam ? sadece siteleri mi onaylar ? Bu arada konusu gelmişken bi danışim.. ingilizce tema sitem var.. 2 aylık. %100 özgün.Başvursam onaylanır mı ?
edit:// başvurdum..
-
Ula şu benim ontedi.com u dizine eklerseler hiç fena olmaz :)
Tamamen özgün.
-
4 senedir, her sene istisnasız kayıt yapıyorum bi sitemi onaylanmıyor.. Üstelik özgün ve temiz içerik.
-
Nedense. Ekledigim sitelerin hic biri kabul edilmiyor? kendine ozgun konulari var Ayrica bitanesi Sirket Sitesi neden kabul edilmiyor Anlamis degilim Illa 500 euromu sikistirmak lazim ceplerine. karsiliksiz is yapanlarda var Ama Nedense Agirlik karsilik bekleyen insanlarla dolu...
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Ben editörüm hocam yardımcı olabilirsem olalım konu neydi?
-----------------------------World/Türkçe/Bölgesel/Avrupa/Belçika/Basın_ve_Yayın/ Bu Kategoriye Kac haftadir ekliyorum aylar oldu hayla kabul edilmedi sitem Hepi topu 3-5 site kayitli zaten Neden kabul edilmiyorda Diyemiyoruz Yörelgeler Varmisda Kardesim 5 sefer siteyi guncelleyip ekledim bu yorelgeler neymis boylede bi turlu kabul ettiremedim siteyi
-
ben kişisel sitemi anında onaylattım bir allahın kulundan da yardım istemedim benim şansım sanırırm