folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder DNA'larına Göre Irk Testi Yapılan İnsanların Sonuçlara Verdiği Aşırı Tepkiler

DNA'larına Göre Irk Testi Yapılan İnsanların Sonuçlara Verdiği Aşırı Tepkiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Adam zamanında demiş ki;

İsmet, ben "Ne Mutlu Türküm Diyene"

sözünü boş yere söylemedim... Kendini Türk hisseden herkes bu vatanın öz evladı... Mustafa Kemal ATATÜRK

Ve ufak beyinli, bölücü, kaostan beslenen ak yavşaklar da gelmiş yok kürtmüş yok türk müş nemalanmak adına aynı kefeye koyma çabasındalar.. He nerden biliyorsun benim ak it olduğumu değilim diyorsan da hdp li vatansız soysuzlardan başkası olamazsın..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Irkların DNA larına göre esas ırkını bulma olayına takıldım ben

Zaten hiçbiri de 'esas' ırkını bulamamış.

Velhasıl, ya o veritabanını oluşturan ilk dnaları verilen kişiler kendi ırkını yanlış biliyorsa?

Ek: Takıldığım nokta bu olasılıklar değil. İspata göre kendi ırkımızı bilemiyoruz bile ama yine de onu hararetle savunuyoruz. Peki kimse ırkını bu şekilde bilemiyorsa hep tersse o veritabanı nasıl oluşturuldu

Veritabanına Türklük dnasını veren aslında kürtse? Bu kızcağız da aslında boşu boşuna üzülmüşse? :)

O zaman ilgi çekici olmazdı değil mi? Enternasyonel dünyamızda ırkın bir önemi yok çünkü bunu ispatlamalıyız. Tüm insanlık bir olmalı vsvs :)

Yine bir komiklik daha işte

by_Tet tarafından 06/Haz/16 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    by_Tet bunu yazdı

Velhasıl, ya o veritabanını oluşturan ilk dnaları verilen kişiler kendi ırkını yanlış biliyorsa?

Veritabanına Türklük dnasını veren aslında kürtse? Bu kızcağız da aslında boşu boşuna üzülmüşse? :)

O zaman ilgi çekici olmazdı değil mi? Enternasyonel dünyamızda ırkın bir önemi yok çünkü bunu ispatlamalıyız. Tüm insanlık bir olmalı vsvs :)

O olay öyle değil işte. Seneler öncesinde yaşamış kişiler oluyor tıpkı bizim gibi. Bunlar geleceğe mimarilerini, varsa kitaplarını, sanat eserlerini, tarihi notlarını bırakıyorlar. Aynı şekilde bedenlerini de bırakıyorlar. Ya da bedenlerinden geriye kalan şeyleri. Bu bulguları arkeolog adını verdiğimiz bir takım insanlar inceliyorlar. Yaşam tarzlarını, eserlerini öğreniyorlar. Karbon testiyle ne kadar süre önce yaşadıklarını öğreniyorlar. Diğer tarihi belgelerle karşılaştırıyorlar. Yeri geliyor dillerini, dinlerini, soylarını da öğreniyorlar.

Bununla paralel olarak bir takım bilim insanları da aynı şekilde incelenen kemiklerden vs dna bulgusu elde ediyor.

Bunların hepsinin toplamı da sonucu ortaya koyuyor. 

Yani kimse kalkıp da sen filanca nın soyundansın çünkü tipin öyle gibi geldi amünyüm demiyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

O olay öyle değil işte. Seneler öncesinde yaşamış kişiler oluyor tıpkı bizim gibi. Bunlar geleceğe mimarilerini, varsa kitaplarını, sanat eserlerini, tarihi notlarını bırakıyorlar. Aynı şekilde bedenlerini de bırakıyorlar. Ya da bedenlerinden geriye kalan şeyleri. Bu bulguları arkeolog adını verdiğimiz bir takım insanlar inceliyorlar. Yaşam tarzlarını, eserlerini öğreniyorlar. Karbon testiyle ne kadar süre önce yaşadıklarını öğreniyorlar. Diğer tarihi belgelerle karşılaştırıyorlar. Yeri geliyor dillerini, dinlerini, soylarını da öğreniyorlar.

Bununla paralel olarak bir takım bilim insanları da aynı şekilde incelenen kemiklerden vs dna bulgusu elde ediyor.

Bunların hepsinin toplamı da sonucu ortaya koyuyor. 

Yani kimse kalkıp da sen filanca nın soyundansın çünkü tipin öyle gibi geldi amünyüm demiyor.

Senin dediğini doğru kabul edersek yine dediğim paradoks oluşuyor.

Kimin hangi ırkta olduğu belli değil, hayatınızı ırka göre değil insanlığa göre yaşayın ana fikir. Bu anafikre göre o eşya bırakan kimseler de Türk İngiliz Fransız değil özünde insandı. Biz o şahsiyetleri neye göre ayırdık, ha yok ayırabiliyorsak bugün neden ayıramıyoruz hani anafikir neden ırk ayrımına karşı.

Daha açık nasıl anlatayım bilemiyorum hocam.

Velhasıl kişioğullarının her türlü özelliğini benzerlikler, melezlikler olsa da ırklar ayırır. Bu ırka ihanet etmeden kendiniz ırkınızmışsınız gibi davranın. Benim mantığım bu.

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Benden DNA alsalar DNA ulur DNA. ..... 

:))

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 3907 Toplam Mesaj: 16
test dna turk