folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Dns Degiştirme Programı V1

Dns Degiştirme Programı V1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Jubei bunu yazdı

DNS Jumper dan ne farkı var ?

arkadas kendi yazmis farki en onemli sekilde bu heralde.

ozellik olarak biraz daha az ozellige sahiptir belki (incelemedim gerci) 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

Bu kadar eziyede , meziyete ne gerek var la ? Zenmate candır gerisi heyecandır.  Ama emeğe saygı ellerine sağlık ;) 

Verilerin başkalarının ellerine geçmeside candır. Google Dns no problem.

dns sadece adres cozumlemesi yapar icerik bilgisine sahip degildir bu yuzden baskasinin eline sadece girdigin sitelerin ana adresleri gider (http://tahribat.com/murid/test) gibi degil sadece tahribat.com seklinde.

Edit:

Programi yazan arkadasa da soyle bir oneride bulunayim bu programi bu kadar buyuk gorselli yapacagina sadece sag alttaki barda bir icon yapip. ayarlardan hangi hardware de bu dns guncellemesini yapacagimi set etsem sonra tek tik ile o icon'a tiklayip acilan sag tus menusunden dns secsem daha islevsel olabilir. 

birde belki sadece dns degil de orada hizli ayarlar yapilabilir mesela evde DHCP kullanmiyorum ip'i otomatikten cikartirtip sabit ip'mi evdeki getway'imi ve subnet'imi girmek sirkette ordaki ipi ve diger bilgileri girme (3 tane ofisim var her birinde farkli ip araligindan ip aliyorum) 

bunlar icin bir ayar menusunden ip ve diger bilgilerim secilir ve otomatik sagtus menusune duser vs SqlLite3 ile tutarsin bilgileride hem kendini biraz daha gelistirmis olursun hemde diger bircok programdan daha islevse + fazla ozellikli olur.

bakarsin ilerde multi dil destegi eklersin.

undefined-01 tarafından 24/Ağu/15 22:39 tarihinde düzenlenmiştir

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

Bu kadar eziyede , meziyete ne gerek var la ? Zenmate candır gerisi heyecandır.  Ama emeğe saygı ellerine sağlık ;) 

Verilerin başkalarının ellerine geçmeside candır. Google Dns no problem.

dns sadece adres cozumlemesi yapar icerik bilgisine sahip degildir bu yuzden baskasinin eline sadece girdigin sitelerin ana adresleri gider (http://tahribat.com/murid/test) gibi degil sadece tahribat.com seklinde.

Edit:

Programi yazan arkadasa da soyle bir oneride bulunayim bu programi bu kadar buyuk gorselli yapacagina sadece sag alttaki barda bir icon yapip. ayarlardan hangi hardware de bu dns guncellemesini yapacagimi set etsem sonra tek tik ile o icon'a tiklayip acilan sag tus menusunden dns secsem daha islevsel olabilir. 

birde belki sadece dns degil de orada hizli ayarlar yapilabilir mesela evde DHCP kullanmiyorum ip'i otomatikten cikartirtip sabit ip'mi evdeki getway'imi ve subnet'imi girmek sirkette ordaki ipi ve diger bilgileri girme (3 tane ofisim var her birinde farkli ip araligindan ip aliyorum) 

bunlar icin bir ayar menusunden ip ve diger bilgilerim secilir ve otomatik sagtus menusune duser vs SqlLite3 ile tutarsin bilgileride hem kendini biraz daha gelistirmis olursun hemde diger bircok programdan daha islevse + fazla ozellikli olur.

bakarsin ilerde multi dil destegi eklersin.

teşekkürler hocam sag click olayını düşünmeye başladım yapabilirsem güncellerim

Toplam Hit: 1931 Toplam Mesaj: 14
vb.net