Dns Problemine Kökten Çözüm Yok Mu?
-
Aylardır dns değiştirmekten kafayı yiycem. Bir dns buluyoruz. Youtube'da çalışıyor ama google görsellerde çalışmıyor. Başka bir tanesi google görsellerde çalışıyor haber sitelerindeki fotoğrafları göstermiyor. Hepsini çalıştıran bir tane buluyoruz o zamanda picassa web albümü yada bazı yasaklı sitelerin videolarını açmıyor. Dns'i otomatiğe alınca yasaklı sitelere girmiyor. Ya yok mu şöyle hepsini birden alt edecek bir sistem? Lanet olsun böyle şeye adamlar yıllar önce dünyanın en büyük buluşunu yapmışlar bizim öküzler ise anca yasaklarla uğraşsınlar.
İşime yaramayanlar :
navige
198 153 192 1
198 153 194 1sonu 220 veya 4.2.2.2'li dns'ler.
-
aynen :@ zaten kopup duruyor hocam netim bide dns Cöktümü tuzu biberi oluyor yok mu el atacak ?
-
163.139.21.197
133.145.228.6
edit: kökten çözüm değil ama bayadır kullanıyorum ben. sorun çıkmadı daha
-
8.8.8.8
8.8.4.4 GOOGLE'ın dns'leri bunlarda fena değil
-
156.154.70.22
156.154.71.22
aylardır kullanıyorum daha bi problem çıkarmadı dene istersen
-
kökten çözüm Proxy server dns serverlardan daha iyidir.
-
Ben bu iş için kendime program yazdım. 3 tane genel dns sağlayıcıyı ekledim. youtube sadece comodo dns ile çalışıyo şuanda. ayrıca win7 kullanıyosan çok hoş bi tasarımı var :)) burrdan indirebilirsin. http://www.enginkirmaci.com/Project/QuickDns
-
OpenDNS akar :P ama en iyisi hosts dosyasini degistirmek bence. ttnet dnsleri haliyle diger dnslerden daha hızlı diyebilirim :|
-
Google DNS + host dosyası
-
çok can sıkıcı olay ya. en hızlı dns opendns ama ondada arasıra youtube problemi oluyor. 1 gün açılıyor 1 gün açılmıyor. hosts dosyasını editlemiştim ondada ip bi giderse hobaa baştan 10larca siteye yeni ip yaz falan yeter be :D en garantisi aslında dns kullanma bi siteye girceğin zaman proxy kullan
-
hocam açıkdns kullanın gayet güzelde çalışıyor..