Dnsler Tanimli Olmasina Ragmen Mahkeme Karari
-
Merhaba arkadaslar,
8.8.8.8, 8.8.4.4 DNSleri yillardir tanimli olmasina ragmen bugun youtube gibi yasakli sitelerde o klasik mahkeme karari yazisi cikiyor.
Modem rest, pc rest, devre disi birak - etkinlestir, cerezleri sil, farkli tarayida dene gibi standart yontemler ise yaramadi.
Sorun neden kaynaklaniyor olabilir?
-
Open DNS ile giriyorum yt'ye ama çok yavaş.
208 67 222 222
208 67 220 220 -
vpn fiyatlarını bilmiyom ama pahalıysa 15-20 kişi birleşip bi vds alalım vpn kuralım
-
İp engellemesi yapılırsa dns değiştirmen bir şeyi değiştirmez
server ip adresini değiştirirse ancak dns değiştirerek girmen mümkün olabilir ki o kadar büyük siteler iplerini kolay kolay değiştirmezler
vpn, proxy ve tunnel siteler ile çıkış yaparsan bu sorun ortadan kalkar
-
195.46.39.39 ve 195.46.39.40 DNS’leri şu an engellenmemiş durumda. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
-
crome için hola better internet kur
-
DJ_Alper bunu yazdı
vpn fiyatlarını bilmiyom ama pahalıysa 15-20 kişi birleşip bi vds alalım vpn kuralım
DigitalOceandan vps var ama kurulumunu vs bilmiyorum. Bilen birisi varsa eğer 2-3 tane vps alıp kuralım. TbtVPN olarak müridlere sunarım. Hangi işletim sistemi gerekli bilmiyorum. Denedim bi kaç bişey olmadı. Güzel bi anlatım yapan olursa az işim var sonrasında hemen hallederim.
-
-
Firefox->Anonymox
Chrome->Zenmate
Bu 2 eklenti işinizi görür dns'ye gerek yok.
-
comodo dns sağlam çalışıyor
8.26.56.26 8.20.247.20 -
interfector bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
DigitalOceandan vps var ama kurulumunu vs bilmiyorum. Bilen birisi varsa eğer 2-3 tane vps alıp kuralım. TbtVPN olarak müridlere sunarım. Hangi işletim sistemi gerekli bilmiyorum. Denedim bi kaç bişey olmadı. Güzel bi anlatım yapan olursa az işim var sonrasında hemen hallederim.
debian 7 için otomatik vpn kuran (pptpd) script paylaştım iplenmedi :)
http://www.tahribat.com/Forum-Egitim-Linux-Sunucuya-Proxy-Kurulumlari-191612/