Do The Harlem Shake
-

-
zumsuk bunu yazdı
youtube güzel siteymiş.
Bende google diye birşey buldum biraz önce, kutucuğa istediğin şeyi yazıyorsun ; sana yanıt veriyor
O değil de facebook diye birşey çıkmış fotoğraflarını falan ekliyorsun arkadaşlarla falan mesajlaşıyorsun.
Baya popüler olcak gibi bakalım :)
-
-
Beyler olayı yanlış anlamış bir kısmınız. Do the harlem shake yazıp aratınca youtube harlem shake yapıyor. Olay arayıp çıkan videoları izlemek değil yani.
-
KrypT bunu yazdı
Beyler olayı yanlış anlamış bir kısmınız. Do the harlem shake yazıp aratınca youtube harlem shake yapıyor. Olay arayıp çıkan videoları izlemek değil yani.
:) alla alla öylemiymiş ki
trooper tarafından 05/Mar/13 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf
:D
-
zumsuk bunu yazdı
youtube güzel siteymiş.
Bende google diye birşey buldum biraz önce, kutucuğa istediğin şeyi yazıyorsun ; sana yanıt veriyor
BİR KISMINIZ...
krypt tarafından 05/Mar/13 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Çok olmuştu haykırarak gülmeyeli,teşekkürler :D
-
havada ban kokusu var :D
-
torpedo_XL bunu yazdızumsuk bunu yazdı
youtube güzel siteymiş.
O değil de facebook diye birşey çıkmış fotoğraflarını falan ekliyorsun arkadaşlarla falan mesajlaşıyorsun.
Baya popüler olcak gibi bakalım :)
Hocam çok sağol. Girdim, ilkokuldan Merve vardı aşıktım, onu buldum...
Süper oldu bu ya...