Doctor Who Seyreden Varmı?
-
Ben geçen hafta başladım bir hışımla her gece seyrediyorum 2. sezonun sonlarına geldim 11. bölümdeydim galiba.Kısa bir tanıtım yapmak gerekirse;
Dizi çok eski bir dizi ama 2005 te tekrar yeniden çekimine başlandı.Dizinin konusu bir Time Lord 'u yani zaman lordu cnbc nin deyimiyle zamanın efendisini konu alıyor.Zaman Lordunun görevi tarihte yaşanan anormal olayları kapatmak mesela 1700 senesinde dünyay uzaylı geliyor o adam oraya o ana gidiyor bitakım maceralar sonucunda o olayı hiç yaşanamamış hale getiriyor ve dünyada normal sıradan şekilde hayat devam ediyor.Bu zaman lordumuzun adı "Doktor" sadece doktor.Bu adam sürekli zamanda yolculuk yaparken kendine bir arkadaş alıyor.ilk sezondan 2. sezona kadar bu kişi Rose Tyler adında bir kız arada başkaları da gelebiliyor. Dizinin bazen sıkıcı bölümleri olsa da birçok bölüm gerçekten çok eğlenceli.Doktor baya zeki adam birden müthiş dahiyane çözümler üretiyor :D. indirme konusunda ben zamunda.net den sezon sezon indiriyorum 4.5 - 5gb oluyor bi sezon 13 bölüm ama bazı sezon başları bölümler var. internette indirme linklerini kolayca bulursunuz.
Saygılar.
-
4 sezonu full izledim ama 5 i daha izlemedim yeni doktor ibneye benziyo çünkü
-
tr çeviri linkleri alabilirmiyim
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------harbi değişiyomu doktor tühh.
birinci sezondaki doktor süperdi ondan sonraki gelen de ona yakındı yokluğunu hissettirmedi.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper zevkine karışmak bana düşmez ama oyuncuların aksanları çok iyi, komik ses tonu var özellikle doktorun bence altyazılı seyret.
-
XpertVision bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------harbi değişiyomu doktor tühh.
birinci sezondaki doktor süperdi ondan sonraki gelen de ona yakındı yokluğunu hissettirmedi.
-----------------------------david tennant her türlü iyiydi.adam sırf doctor who yu oynamak için oyuncu olmuş zaten 3 sezonunda sonuna kadar hakkını verdi.4. sezon sonunda water of mars serisi var.onuda kesin izle.5 sezonda hem karı hem doktor değişiyor
-
XpertVision bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper zevkine karışmak bana düşmez ama oyuncuların aksanları çok iyi, komik ses tonu var özellikle doktorun bence altyazılı seyret.
-----------------------------evet dublaj bok eder ama sen altyazı linklerini istiyosan
http://divxplanet.com/sub/m/8885/Doctor-Who.html
-
billie pipper deisiomu
-
Zachariah bunu yazdı:
billie pipper deisiomu
-----------------------------ohoo onun üstüne 2-3 tane kuma geliyo
-
XpertVision bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
zevkime niye karışıyon kardeşim!! demem ben hoca :)izleyelim bakalım okumakdan nefret ederim en son lesbian the wold alt yazılısını izlemiştim 1. sezon bitti ama hoşumada gitti ha :) o işte alt yazılı izlenir :D
-
Stargazer bunu yazdı:
Zachariah bunu yazdı:
billie pipper deisiomu
-----------------------------ohoo onun üstüne 2-3 tane kuma geliyo
-----------------------------salla o diziyi o zaman zaten 2 bolum izlemistim :D
bi kraliceli kurtadamlı elmaslı bölüm
bide bi hastaneye gidiodu hayvan gibi bi yüz falan vardı sora aslan hemsreler vardı
:D