Doğalgaz Anlaşması Yaptık İyide Ettik
-
secim olcak ya ondan beaw :P
-
demekki ülke büyük gucler abd rusya falaan onların piyonu olmaktan cıktı baksananıza got gıbı bıraktık adamları heehehe
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
gidip türkmenlerden almayıp rustan,irandan petrol alan yönetimin ben ak..
-----------------------------Antioksidan akp den okdaar nefret edıonkı daha baslıgı okumadan cvb yazmıssın turkmenıstandan cıkacak doğalgaz ıran uzerınden gelecek bıze artık onada iran uzerınden gaz getıren yonetımın aq demıcen heralde biraz sakin ol bu ne nefret
-
Güzel bir gelişme. Aslında yazıp çizeceğim çok şey var ama gerek yok yanlış anlaşılmalar olabilir.
-
iran zaten turkıye ıle sıcak ilişkiler kurmaya çalışan bir devlettir zira PKK ya karşı bir sürü operasyon yapmıştır . ve Pers ırkına mensuptur iranlılar kökleri eskiye dayanan sağlam bir medeniyet ve ırktır
-
TugrulBaba bunu yazdı:
Güzel bir gelişme. Aslında yazıp çizeceğim çok şey var ama gerek yok yanlış anlaşılmalar olabilir.
-----------------------------buyur yaz hoca .......torress senin söylediğin çamur atmaktır...aylarca uğraşılan bişeydi bu nabukaya projesinin önüde açılmış oldu böylece...
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
gidip türkmenlerden almayıp rustan,irandan petrol alan yönetimin ben ak..
-----------------------------Antioksidan akp den okdaar nefret edıonkı daha baslıgı okumadan cvb yazmıssın turkmenıstandan cıkacak doğalgaz ıran uzerınden gelecek bıze artık onada iran uzerınden gaz getıren yonetımın aq demıcen heralde biraz sakin ol bu ne nefret
ağır bi küfür ederdim ama etmicem,ondan bi alttaki mesaja bak bakalım ne yazıyo?hepsi için söyledim onu ben akp için değil g.tnle okuma evet akpden nefret ediyorum,irandan da nefret ediyorum o ayrı