folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğalgaz Anlaşması Yaptık İyide Ettik

Doğalgaz Anlaşması Yaptık İyide Ettik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    secim olcak ya ondan beaw :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    demekki ülke büyük gucler abd rusya falaan onların piyonu olmaktan cıktı baksananıza got gıbı bıraktık adamları heehehe

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    gidip türkmenlerden almayıp rustan,irandan petrol alan yönetimin ben ak..

Antioksidan akp den okdaar nefret edıonkı daha baslıgı okumadan cvb yazmıssın turkmenıstandan cıkacak doğalgaz ıran uzerınden gelecek bıze artık onada iran uzerınden gaz getıren yonetımın aq demıcen heralde biraz sakin ol bu ne nefret

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Güzel bir gelişme. Aslında yazıp çizeceğim çok şey var ama gerek yok yanlış anlaşılmalar olabilir.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    iran zaten turkıye ıle sıcak ilişkiler kurmaya çalışan bir devlettir zira PKK ya karşı bir sürü operasyon yapmıştır . ve Pers ırkına mensuptur iranlılar kökleri eskiye dayanan sağlam bir medeniyet ve ırktır

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:
    Güzel bir gelişme. Aslında yazıp çizeceğim çok şey var ama gerek yok yanlış anlaşılmalar olabilir.

buyur yaz hoca .......torress senin söylediğin çamur atmaktır...aylarca uğraşılan bişeydi bu nabukaya projesinin önüde açılmış oldu böylece...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ibrahim_c bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    gidip türkmenlerden almayıp rustan,irandan petrol alan yönetimin ben ak..

Antioksidan akp den okdaar nefret edıonkı daha baslıgı okumadan cvb yazmıssın turkmenıstandan cıkacak doğalgaz ıran uzerınden gelecek bıze artık onada iran uzerınden gaz getıren yonetımın aq demıcen heralde biraz sakin ol bu ne nefret

ağır bi küfür ederdim ama etmicem,ondan bi alttaki mesaja bak bakalım ne yazıyo?hepsi için söyledim onu ben akp için değil g.tnle okuma evet akpden nefret ediyorum,irandan da nefret ediyorum o ayrı
Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 18