Doğalgaz Kombi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Demirdöküm nitromix kullanıyorum birde Cosa oda termosretı bağladım mis günde hepi topu soğuk günlerde 1 saat çalışıyor yada çalışmıyor çiçek gibi evin sıcaklığını da istediğim dereceye ayarlıyorum o sıcaklığa ulaşınca pat duruyor tekrar çalışmıyor ayarladığım derecenin altına inene kadar.

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NiKoTiN
    NiKoTiN's avatar
    Erkek

NiKoTiN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vaillant, Demirdöküm ve Protherm aynı grubun markaları zaten. Protherm'e sakın bulaşmayın çok sık anakart sorunu çıkarıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Buderus veya Viessmann.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Elektrikli monofaze kombi önerisi rica ediyorum 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek
    CmD bunu yazdı

Eca confeu plus almanı tavsiye ederim gram ses cıkarmıyor benım ev 135 mt2 yogusmasız eca var 2 seneye bir temizletirm 12 sene oldu seytan kulagına kursun gayet iyi 

Bende de bundan var 9 yıl oldu hiçbirşey yapmadım çalışıyor sorunsuz şimdilik bazen alttan su vanasını açıp boşaltıyorum leğene sonra kendine geliyor yoksa sıcak su vermiyor.

bunun sebebi basınç farkından sanırım ilk takarlarken ekranda ki su basınç değerlerinin 1,2 - 2,5 arasında olmalı mı ne demişti o degerlere gelene kadar vana dan akıtıyorum biraz su kendine geliyor.

hiç temizletmedim bakım yaptırmadım nasıl yapılır neye dikkat etmek lazım videosu varsa yapan eden atarsa bakayım en azından fikir olsun 

Aynı süre içerisinde peteklerede hiç bakım ve temizletme yaptırmadım bununla ilgili de yapılacak dikkat esilecek seyler varsa fikirlere açığım

Toplam Hit: 1751 Toplam Mesaj: 37
yoğuşmalı doğalgaz kombi hesaplı