Doğalgaz Kombi Tavsiyesi
-
Demirdöküm nitromix kullanıyorum birde Cosa oda termosretı bağladım mis günde hepi topu soğuk günlerde 1 saat çalışıyor yada çalışmıyor çiçek gibi evin sıcaklığını da istediğim dereceye ayarlıyorum o sıcaklığa ulaşınca pat duruyor tekrar çalışmıyor ayarladığım derecenin altına inene kadar.
-

-
Vaillant, Demirdöküm ve Protherm aynı grubun markaları zaten. Protherm'e sakın bulaşmayın çok sık anakart sorunu çıkarıyor.
-
Buderus veya Viessmann.
-
-
CmD bunu yazdı
Eca confeu plus almanı tavsiye ederim gram ses cıkarmıyor benım ev 135 mt2 yogusmasız eca var 2 seneye bir temizletirm 12 sene oldu seytan kulagına kursun gayet iyi
Bende de bundan var 9 yıl oldu hiçbirşey yapmadım çalışıyor sorunsuz şimdilik bazen alttan su vanasını açıp boşaltıyorum leğene sonra kendine geliyor yoksa sıcak su vermiyor.
bunun sebebi basınç farkından sanırım ilk takarlarken ekranda ki su basınç değerlerinin 1,2 - 2,5 arasında olmalı mı ne demişti o degerlere gelene kadar vana dan akıtıyorum biraz su kendine geliyor.
hiç temizletmedim bakım yaptırmadım nasıl yapılır neye dikkat etmek lazım videosu varsa yapan eden atarsa bakayım en azından fikir olsunAynı süre içerisinde peteklerede hiç bakım ve temizletme yaptırmadım bununla ilgili de yapılacak dikkat esilecek seyler varsa fikirlere açığım