Doğalgaz Sensörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Evet Bu Sensör Olayını Tuttum, Güzel Fikir. Diyarbakırada Yeni Yeni Gelmişti Doğalgaz. Hadır Kurulumu sürüyo.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bizde var ama fiyatını bilmiyorum

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ankarada yaşanan doğalgaz facia sından sora gelen 172 arama ve 58 mesajdan eve yapmaya karar verdim.

---------------------------

yapacağın devrenin sen neyi algılamasını istiyosun ki?Ankarada yaşamını yitiren arkadaşlarımız doğall gaz kaçağından değil doğal gazın yanması sonucu oluşan karbonmonoksit gazından zehirlenmişlerdir.Yani evlerinde bir doğal gaz sensörü olsaydı bile çalışmazdı çünkü bu doğal gaz sensörleri, doğal gaz kokusunu duyarlılar sadece başka gaz yada duman(sigara dumanı)na karşı duyarlı değiller.

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    ya valla kardes bızde bır tane var ama calısıyormu calısmıyormu bılmıyorum apartıman yapıldıgında verdıler takın dıye kutusunda hala duruyor bızde taktırmadık öyle..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:

mockingboy bunu yazdı:

zaten tek olay devrenin üstündeki sensör çeşit çeşit sensör var elinde denenmiş çalışan devre çizimi olan biri olsa devreyi ben geliştiririm içine şarjlı pilde koyarım elektrik kesimlerinde olede devrede kalır hatta dışarı vanaya direkt oturcak şekilde robot kol projesine başladık bile her hangi bi sinyalde vanayı çevirip kapatcak tek istediğim sensör devresiydi ki tasarımla çalışıp çalışmamasıyla uğraşmadan üstünde neden sonuç ilişki kurmadan geliştirip ortaya güzel bişi çıkartalım

Toplam Hit: 5318 Toplam Mesaj: 26