Doğalgazıkmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Vural'dan 500 milyonluk iddia
    MHP'li Vural, Gökçek'in peşini bırakmıyor. Vural'ın yeni iddiasının değeri ise 500 milyon TL! İşte Vural'ın o şok iddiaları;

Seçimlere sayılı günler kala, elindeki yolsuzluk dosyalarını birer birer açıklayan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın gündeminde bu kez Ankara doğalgazı vardı. Vural, Gökçek'in vatandaşa kullanmadığı doğalgazın faturasının ödetildiğini iddia etti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankaralının yakmadığı doğalgazın faturasını ödemek zorunda bırakıldığını söyledi. Arena'da Uğur Dündar'ın sorularını cevaplayan Vural, Ankara'da doğalgazın basıncıyla oynandığını ifade etti. Vural'ın iddialarına göre basınç nedeniyle sayaçta gözükse de aslında hava pompalanıyor ve vatandaşta bu havaya para ödüyor.

İşte Vural'ın o iddiaları;

Basınçla bir oynama yapılarak yakmadığı gazın faturası ödetiliyor. Sanki tüketilmiş gibi gösteriliyor. Bu üzerinde çalıştığımız bir konu. Yaklaşık 600 milyon metreküplük bir konu bu. Bu da yaklaşık 500 trilyonluk bir maddi değere karşılık geliyor.

Sayın Gökçek bu konuda, şunu söylüyor. Diyor ki ben peşin tahsil ediyorum, dolayısıyla fazla gaz satılmış gibi oluyor. Aslında konu o değil. Vatandaş peşinde ödese ne kadar kullanıyorsa o kadar ödüyordur. Diyor ki sayaçlarda duruyor gaz. Gaz sayaçta dururur mu efendim? Ne kadar kullanıyorsan o kadar vardır. Orası bir depolama merkezi değildir.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Hani dogal gazda  indırım yapmıslar ya Söylentiye göre gaza Hava doldurmuslar..

Aslında bu doqru cunku petekler ısıtmıo eskısı gibi bu ındırım olayından sonra..

Bu ankarayı bu hale getiren sucluda melih gökcektir

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    melihdir ne yapsa yeridir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------
    melihdir ne yapsa yeridir
    Adam ankaraya 1 2 bişey yaptı  İnsanları  gözünü boyadı..

ANKarayı soydu sogana cevirdi.Miilet bunun farkına degil

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    bu adamda kılıçdaroğlu gibimi olacak acaba bu 2. adamlar genel başkanlardan daha atak yahu :D ama adamın hakkını verim ne kadar mhpli olmasamda bu herif harbiden doğruları halka açıklıo hoşuma kaçtı her partide böle adamlardan olması lazım  :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    bizim insanımız balık hafızalıdır gider oyunu gene i.melihe atar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bu sefer mansur beyi deneyeceğiz işallah..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    seçim zamanı gelmeden nerelerdesiniz seçim zamanı gelince birileri belgelerle raporlarla ortaya çıkıyor kameralara oynuyorsunuz hepiniz. hepiniz aynı kaba s*çıyosunuz medyası siyasisi kraldan çok kralıcısı, tekmiliniz birden aynı yolunyolcususunuz seçim zamanı halktan yana seçimlerden sonra ha diyim cukka işkembe doldurma yancısınız yalancısınız bulunduğunuz makamı sonuna kadar çıkarlarınız uğruna ve domuz gibi aç egolarınızı tatmin etmek için kullanırsınız garip halkımda o parti bu parti birbirini yiye dursun :)

çok uzakta uzak denizlerde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Botaş Sanırım Yani türkiyenin ana gaz dagiticisi Ankaraya daki gaz dağıtıcılarına X bin metreküp gaz satmış, Fakat ankaradaki dağıtıcı halka Xbin+600.000 metreküp satış yapmış.. Adam diyoki biz bunlara bukadar verdik bunlar süte su katmış, Bizde napsıl yaptılar anlayamadık : D

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    bunları hep seçim zamanı gelince söylüyorlar ya bi tek o beni üzüyor..

Merhabaaaaa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    Botaş Sanırım Yani türkiyenin ana gaz dagiticisi Ankaraya daki gaz dağıtıcılarına X bin metreküp gaz satmış, Fakat ankaradaki dağıtıcı halka Xbin+600.000 metreküp satış yapmış.. Adam diyoki biz bunlara bukadar verdik bunlar süte su katmış, Bizde napsıl yaptılar anlayamadık : D
    ahahhah valla süte su katmışlar :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2342 Toplam Mesaj: 13