Doğru Bilinen 32 Seks Yanlışı...
-
yau yazdığımı okumadan tekrar cevp mı yazıyosun .. bi oku ..oku!
NoT: ilk mesajımda doktor kontrolünde olmalı die yazıcaktım ama birisi doktorun önünde mi yapıcaz yani die espiri türetir die yazmadım.. ama şimdi gelen yorumlara bakarak belirtme gereği duydum ..genelleme yapamazsın ..hamileyken ilişkiye girmek yanlıştır die. şimdi ilk mesajıma geri dön ve tekrar oku :| @erkan07
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------yau yazdığımı okumadan tekrar cevp mı yazıyosun .. bi oku ..oku!
NoT: ilk mesajımda doktor kontrolünde olmalı die yazıcaktım ama birisi doktorun önünde mi yapıcaz yani die espiri türetir die yazmadım.. ama şimdi gelen yorumlara bakarak belirtme gereği duydum ..genelleme yapamazsın ..hamileyken ilişkiye girmek yanlıştır die. şimdi ilk mesajıma geri dön ve tekrar oku :| @erkan07
-----------------------------
hoca ne oldu ya kafanmı güzel? ben sana hiçbir şey yazmadımki. zaygodan alıntı yaptım .senden alıntı yapan zaygo git zaygo ya çat çatacaksan :)
(zaygo siper al)
-
yaa hayır bee ..doğrusunu yazıyorum ama sanki buna rağmen yanlış olanı yazmış olmak için yazıyosun gibi geldi ondan öle bi tepkime olayı olmuş ..sataşma olayı falan demişsin ..istemeden yapmışsam özür ama sanmıyorum ..neyse işte Kendinize ii davranın =)
-
şimdide BANA mı laf atıyorsun ?
tamam noel baba kızma :))
.tamam genellemede yapmayayım belki adetli adetli seven vardır belkide adam hamile karısıyla fantezi yapacak .yanlış diyen yapmasın doğru diyen yapsın.
-
öğrendiğim duyumlara göre tabi yanlış olma riski baya var günde 3 adet kahve içersenizn cinsel gücünüz artıyomuş öle diolar :!
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------29) Menstruasyon (adet dönemi) ve gebelik dönemlerinde cinsel ilişkiden kaçınılmalıdır.
bunun neresi yanlış?
aslında doğru bir tarafı yok :) gebelikte doğumdan bir gün öncesine kadar hatta 1-2 saat öncesine kadar sex yapılabilir tabi hayvanlık yapıp karnına zarar vermeyeceksin üzerine çıkmayacak ve ağırlık vermeyeceksin.. adet dönemlerinde ise.. bunu açıklama gereği bile duymuyorum ne alaka? adet genelde geceleri olur. (hareketsiz kaldığın zamanlarda) tabi genelde diyorum sabah veya öğlede olabilir.. ha yok tam yapacağın sırada(öğle vakti) kanama olursa bile 2 dk sabredecen kanama bitince temizleyip biraz ön sevişme yaşıyacan sonra başllayacan olaya.. -
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------şimdide BANA mı laf atıyorsun ?
tamam noel baba kızma :))
.tamam genellemede yapmayayım belki adetli adetli seven vardır belkide adam hamile karısıyla fantezi yapacak .yanlış diyen yapmasın doğru diyen yapsın.
-----------------------------hocam fanteziyle ne ilgisi var:D Biz Türküz her durumda yaparız, Türke bişi olmaz :)
-
kesin bunları yaw sik gitsin:d
-
blue_leader bunu yazdı:
öğrendiğim duyumlara göre tabi yanlış olma riski baya var günde 3 adet kahve içersenizn cinsel gücünüz artıyomuş öle diolar :!
-----------------------------kahve uykuyu açar, beyni uyarır. cinsel organı ne kadar uyarır bi fikrim yok :)
ama bu dediğin evli çiftler için geçerli olabilir, o kadar kahve içerlerse uyuyamazlar, yapcak bişi yok bari sex yapalım derler :)