Doğru Dürüst Video Sitesi
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
geçen rastladım bi tanesine www.nurtube.com :D :D
-----------------------------wayy paylaşım hat safhada siteye girince pc nin eline yüzüne renk geldi.
Selam ve Dua -
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------bigwave bunu yazdı:
geçen rastladım bi tanesine www.nurtube.com :D :D
-----------------------------wayy paylaşım hat safhada siteye girince pc nin eline yüzüne renk geldi.
Selam ve Dua
youtube.com "görüntülü neşriyet" :D:D -
puahhaha gece gece kendimize geldik :D:D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------dailymotion da film yoksa hiçbi yerde yok o kadar diyim
cinerazzi.com
sinemanette.com
cinemaalem.com
(reklam değil benle alakaları yok sitelerin, sadece kullanırım)
dailymotionda hd film arıyorum yerini gösterebilirmisin ben bulamadım :S -
dailymotion da filmler kısa yaf yada bulamadım :S
-
Juba bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------dailymotion da film yoksa hiçbi yerde yok o kadar diyim
cinerazzi.com
sinemanette.com
cinemaalem.com
dailymotionda hd film arıyorum yerini gösterebilirmisin ben bulamadım :S
-----------------------------hd var demedim, hd desteği olduğunu bile bilmiyodum :)
yukarıda verdiğim siteler çok kaliteli ve hemen hemen tüm film linkleri dailymotiondan alıntı. ben o şekilde buluyorum. direk siteye girip aratırsan bulamazsın zaten çünkü telif hakkında silinmesinler diye aramalara filmin adını yazmıyolar. mesela adam filmin başlığını fanta reklamı diye yazmış halbuki film :)
özellikle cinerazzi.com tavsiye ederim. bazıları kalitesiz ama bazı filmler de çok kaliteli ve vizyona bile girmeden izleyebiliyosunuz birçok filmi. amerikada çıktığı gibi çevirip koyuyo adamlar.
-
Hoca alsana video sitesi.Hem kalite iyi, hemde videolar hızlı açılıyor .Bill amcam yapmış yine.
http://video.msn.com -
pePrometheus bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
cinerazzi.com
sinemanette.com
cinemaalem.com
dailymotionda hd film arıyorum yerini gösterebilirmisin ben bulamadım :S
-----------------------------hd var demedim, hd desteği olduğunu bile bilmiyodum :)
yukarıda verdiğim siteler çok kaliteli ve hemen hemen tüm film linkleri dailymotiondan alıntı. ben o şekilde buluyorum. direk siteye girip aratırsan bulamazsın zaten çünkü telif hakkında silinmesinler diye aramalara filmin adını yazmıyolar. mesela adam filmin başlığını fanta reklamı diye yazmış halbuki film :)
özellikle cinerazzi.com tavsiye ederim. bazıları kalitesiz ama bazı filmler de çok kaliteli ve vizyona bile girmeden izleyebiliyosunuz birçok filmi. amerikada çıktığı gibi çevirip koyuyo adamlar.
peh öyle araki bulasın :D . Megavideoya devam edicez anlaşılan :D -
hoca tek kelimeyle www.sinemanette.com tek geciyorum abı görüntü 10 numara ses 10 numara alt yazıysa alt yazı 10 numara bence deneyın
-
Gerçektende sinemanette süpermiş 2 gündür paso film izliyorum umarım fazla kota yemez:P bazı sitelerde Veoh player gibi bişe çıkıyor yine flash youtube gibin ancak türkiye için available deilmiş yani bildiğiniz banlamışlar bizi bunun çözümü nedir proxy falan mı kullanayım anime seyredemiyorum ya :'( bakınız: www.veoh.com