Doğu Bosphorus - Dissimist (Sagoya Diss Atanlara Cevap) (Sansar,Olympos,Kursun,Kleftra)
-
"30 yıllık abaza dediğin adam evli barklı, bakın bakalım kim yonjada takılıyıyoo"
sözleri anlamlı biraz ama beat ve ritm beni pek sarmadı. ağır bi diss olmuş.
-
sağol hocam indiriorum bakalım
-
sago keyşe =)
editcan : cok yavas gidior la bu =)
upps sanırım cezaya' da kayıolar :/
Rap'i cezadan duydum bırakmam hacı bunlar ne sagonun yalakalarımı dicem bunlarında sarkılarını seviyorum :/
yani diss'e shiftdelete enter ...
-
eyv hocam
-
3. kez filan dinliyorumda ben hiç beğenmedim ya. çok melankolik..
-
sansi buna 10.000 çeker sago kendi yazsa kopeklerine yazdırmasa daha iyi iş çıkarır ama sagonun yapıcağı tek şey dava açmak aman hakaret etmeyin sizede dava açar yeni evlendi çocuk gelcek okul masrafı falan olcak çocuğunun onun için herkese dava açıp para koparmaya çalışıyor
-
sansarında ne sik yedigi belli deil.
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------
sansi buna 10.000 çeker sago kendi yazsa kopeklerine yazdırmasa daha iyi iş çıkarır ama sagonun yapıcağı tek şey dava açmak aman hakaret etmeyin sizede dava açar yeni evlendi çocuk gelcek okul masrafı falan olcak çocuğunun onun için herkese dava açıp para koparmaya çalışıyor
sagopa rap yapmadna önce de zengin bir adamdı,ailesi samsunun önüde gelenlerinden zaten .ihtiyacı yok.
-
ben sagonun abisinin ankara/ cebecide bir kuruyemişçi işlettiğini duymuştum, hep namazında niyazında adamlarmış ailesi. bilmiyorum ne kadar doğru.. hatta özyavuz kuruyemişmişymiş, özyavuz market mi ne.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
EfEkSiYoN bunu yazdı:
sagopa rap yapmadna önce de zengin bir adamdı,ailesi samsunun önüde gelenlerinden zaten .ihtiyacı yok.
-----------------------------ya sago bu işi en iyi yapan evet ama kendi evlibarklı oldu tırsıyor diss olaylarından kendi yapsa daha iyisini yapar disstorsion EP gibi ..
ama kopekleri bi işten anlamıyor.
-
paylaşım çok sağol ama bu ziddu.com mudur nedir ne dandik bi şeymiş öyle.rapid 4 ever
edit: çok manyak diss olmuş biraz yavaş olsa bile