Doğu Karadeniz‘Den Payıma Düşenler
-
Bayram tatilinin 5 gününü bir fotoğrafçı arkadaşla beraber Doğu Karadeniz'de geçirdik.Bunlar da benim payıma düşenler.Dilediğiniz fotoğrafın exif bilgilerini yazabilirim. Eleştirilerinizi bekliyorum, iyi seyirler, sevgiler.
-
la o kırmızı mantara raslayan paketlesin :d satsın
edit : foto lar süpermiş
-
hocam beni yanlış anlama ama imza olayına karşıyım.. :/ fotoğrafın resmen içine ediyor.. kimisi filigran şeklinde yapıyor bir de.. çekimler gayet harika ve başarılı :) ama imza dediğim gibi sıkıntılı. umarım facebook'ta bilmem kim photography diye sayfan yoktur :)
-
ellerine sağlık hocam, 11.resim çok iyi bilgilerini yazabilir misin? birde hangi makine ve lensi kullanıyorsun?
-
@mustaphachan: İmzaya ben de karşıyım, ama nette yayınladıklarımda bu yolu seçiyorum.Bir kaç fotoğraf kritik sitesinde kendi fotoğraflarımı başkalarının yüklediğini gördüm ve sinirlendim.Yoksa fotoğrafların raw hallerinden sunduğum son hallerinde (sergilerde ya da fotoğraf değerlendirme toplantılarında) imza kullanmıyorum, dediğin gibi göze hoş gelmiyor. Herhangi bir photography sayfam yok : ) Fotoğraflarımı nette depoladığım bir blogum var.
-
@Sleep: F:5,6 1/1600 Iso:100 Odak:20 Lens 18-55. Bazı fotoğraflarda Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM Düzenleme:Makinem 500d
-
kırmızı mantarlar fly amanita diil mi ya, onlardan iyi iş çıkar
-
örümcek ağı ve şelalenin varsa raw dosyalarını yollayabilirmisin
birde hangi lensleri kullanıyorsun modelleri söyleyebilirmisin
-
kartpostal gibiler hocam ellerine makinene sağlık, çok güzeller ellaam =)
özelliklede yamaçtaki ahşap ev şelale bide örümcek ağı süperler..... -
Rizeye geliyorsun haberimiz yok ayıptır
-
11 ve 12 çok beğendim. İmzya bende karşıyım ne bileyim olmasa daha iyi gibi gözüküyor :D eğer imzasız 11 ve 12 varsa masaüstü resmi olarak kullanmak istiyorum. Varsa flickr takip etmek istetrim sürekli yapıyorsun böyle resim paylaşımları.