Doğu Türkistan
-
Bu aralar sadece sosyal medya da dolanan, Türkistan da çekildiği söylenen eski fotoğrafların gerçekliği konusunda nedense inanasın gelmiyor.
Sizce gerçekten de bu şekilde bir katliam varmıdır oralarda? Haber sayfalarına bakıyorum yerli, yabancı ama hiç birinde Türkistan da olanlar ile ilgili haber yok.
İlginç geldi.
-
PETROL REZEVLERİ İLE ZENGİN TOPRAKLAR
Çin' in sahip olduğu nükleer balistik füzelerin büyük kısmı Doğu Türkistan ya da yeni Çince ismiyle Sincan Bölgesi' nde bulunuyor. Ayrıca bununla birlikte, bölgede bol miktarda altın, çinko ve uranyum madenleri bulunuyor. Verilen bazı bilgilere Doğu Türkistan topraklarında büyük miktarda petrol rezervide mevcut. Doğu Türkistan neresi sorusunu yanıtlamaya çalıştık bu içeriğimizde. Devam etmemiz gerekirse, Doğu Türkistan Ayrıca bu bölge, petrol servetlerinin Müslüman Orta Asya cumhuriyetlerinden Çin' e aktarıldığı transfer noktası olarak görülüyor. Çin' in sayımlarına göre bölgenin nüfusu yaklaşık dokuz milyondur. Fakat bağımsız kaynaklar nüfusun yaklaşık 25 ile 30 milyon arasında olduğunu ifade ediyor. Doğu Türkistan Türk' leri uygurca konuşurlar ama Arapça yazarlar. -
Ortada provokasyon amaçlı gezen fotoğraflar mecvut hocam, evet.
Fakat şu da bir gerçek ki, söz konusu TÜRK olduğu zaman bütün dünya lal oluyor adeta, basının bu konuda susması normal.
Ne denir bilmiyorum. Tanrı TÜRK'ü Korusun.
-
-
umit bunu yazdı
Taraflardan birisi TÜRKLER olunca, diğer tarafı kayıtsız şartsız savunan kimseler, yine piyasadalar.
-
Bana göre de zaman zaman dillendirilen ama tam olarakta öyle olmayan bir konudur.
Oruç tuttuğu için öldürülen insanlar varmış. Yada sırf başındaki türbanı çıkartmamak için 17 yıldır evden çıkmayan kadın falan..
Bana da hiç inandırıcı gelmiyor bu. En azından Devlet baskısı olarak öyle bir şeyin olacağına inanmıyorum.
-
Humanistlere göre Türkler insan değil zaten, e çinde de komünizm var tabi ki çini savunurlar. Bu Humanist geçinenlerin yarısı pkklı yarısı da geri zekalı. Aksini düşünen eksiye veya twittera baksın
-
mataramasuko bunu yazdı
Humanistlere göre Türkler insan değil zaten, e çinde de komünizm var tabi ki çini savunurlar. Bu Humanist geçinenlerin yarısı pkklı yarısı da geri zekalı. Aksini düşünen eksiye veya twittera baksın
+9999
-
mataramasuko bunu yazdı
Tamam kanka.
-
-
Ülkenin Maocu gençleri başka zaman olsa Türklüğüne laf söyletmezken bu olayda Çin'e toz kondurmuyorlar.