Doğubank Otel Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

çooook iyi olmuş sevindim. ibret olur.

yazıcıoğlunda da sadece en alt katta arka tarafta kalan adını unuttuğum bi elektronikçi var orası iyi de geri kalan doğubank terk. yazıcıoğlu da boş eski zamanlarına nazaran.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    ExcaliburTBT bunu yazdı

beter olsun çomarlar. yıllarca milleti düdüklediler.bu kaç para diyen soran müşteriye "çok para" "maaşın yetmez " diye aşalayıp dalga geçiyorlardı. telefonu adamın önüne küfür eder gibi atmalar, faturasını veya garanti belgesini istediğinde anasına küfür edilmiş gibi tepki göstermeler falan filan. adam telefonu satardı 3 saat sonra bozulunca götürünce seni tanımazdı bi de allah kitap üzerine yeminler ederlerdi benden almadın diye biraz hırlasan birleşik döverlerdi bir de. şarj aleti ve kulaklığa ayrı para istemeler falan. ama noldu teknoloji marketleri geldi millet gözünü açtı, gidiosun sıcacık miss gibi havadar ortam, alıyorsun ürününü yaptırıosun taksidini faturanı garanti belgeni veriyorlar güler yüzle mutlu mesut ayrılıyorsun bi sik oldumu muhattabın var. hiç üzülmedim bunun gibi çomarlarla muhatap olacağıma giderim alman teknoloji mağazalarının kucağına otururum daha iyi.

Teknoloji mağazalarıda ufaktan ölmeye başladı. Zira internet var. Adamlar kira vermiyor,  eleman çalıştirmiyor. Bunlardan dolayı fiyatlarda ucuz oluyor. 

Aynen ben zaten camasir makinasindan tut utuye kadar ne kadar eelektronik esya varsa hep internetten aldim ve hic sorun yasamadim. Dogubankla beyaz esyacilarla ugrasmayip interneti beceremeyenler icin teknomarketler on numara hala

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    ExcaliburTBT bunu yazdı

beter olsun çomarlar. yıllarca milleti düdüklediler.bu kaç para diyen soran müşteriye "çok para" "maaşın yetmez " diye aşalayıp dalga geçiyorlardı. telefonu adamın önüne küfür eder gibi atmalar, faturasını veya garanti belgesini istediğinde anasına küfür edilmiş gibi tepki göstermeler falan filan. adam telefonu satardı 3 saat sonra bozulunca götürünce seni tanımazdı bi de allah kitap üzerine yeminler ederlerdi benden almadın diye biraz hırlasan birleşik döverlerdi bir de. şarj aleti ve kulaklığa ayrı para istemeler falan. ama noldu teknoloji marketleri geldi millet gözünü açtı, gidiosun sıcacık miss gibi havadar ortam, alıyorsun ürününü yaptırıosun taksidini faturanı garanti belgeni veriyorlar güler yüzle mutlu mesut ayrılıyorsun bi sik oldumu muhattabın var. hiç üzülmedim bunun gibi çomarlarla muhatap olacağıma giderim alman teknoloji mağazalarının kucağına otururum daha iyi.

Teknoloji mağazalarıda ufaktan ölmeye başladı. Zira internet var. Adamlar kira vermiyor,  eleman çalıştirmiyor. Bunlardan dolayı fiyatlarda ucuz oluyor. 

Aynen ben zaten camasir makinasindan tut utuye kadar ne kadar eelektronik esya varsa hep internetten aldim ve hic sorun yasamadim. Dogubankla beyaz esyacilarla ugrasmayip interneti beceremeyenler icin teknomarketler on numara hala

doğubanka 1 kere yolum düştü düşmez olaydı bizim milletteki bu aç gözlülük maalesef her yere bulaşmış durumda nerdeyse. burdada durum farksız adam dışarıdan kapak mapak getirtmiş 50 60 tan aşağı satmıyor orjinal diyor 5$ bile değil koduğumunun kapağının fiyatı. ondan sonra vay efendim niye bizim insanımıza güven olmaz olmaz tabi amk ç. senin gibiler yüzünden. 1 tane iphone için kayıt yaptırıcam ama adamlar 1000 dereden su getirdi yok bilmem ne atıyoruz açılıo kesin garantili falan filan dai kaç lira 120 lira ohh iimiş. bazı yerleri bilmem ama burlar batarmı batmazmı bilmiyorumda onac yaptıkları şeyi millet hep yanına kar kalıcak sanır.

TEKNO marketlerde kapanmaz internet için daha bizim neslin bile bire bir gidip alıp meraklısı adam malı görmek istiyor geri iade şartları istiyor, ondan dolayı orlar kapanmaz adamlar daha AVM lerin içine açılıyorlar bile. hem millette birde sahte yada dolandırıcı E-Tic . sitesi olayını aşamadğından KURUMSAL hariç güven zor oluyor.

Living Death
Toplam Hit: 4274 Toplam Mesaj: 14