folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğuda Muayeneye Girip Askerlik Yapanlar Gelsin Hele Bi :)

Doğuda Muayeneye Girip Askerlik Yapanlar Gelsin Hele Bi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ya şimdi ben askere gidecem inşallah(yılsonunda) 4-5 yıldır erteliyoz

şimdi yolda giderken bir arkadaşı gördüm aslen kayserili şubeside kayseri bunun 2 abisi daha var çocuğa sordum acemiliği nerde yaptın alaşehir dedi (buraya 15 dk uzaklıkta) usta neresiydi dedim izmir dedi (2 saat uzaklıkta) muayeneye  nerde girdin dedim kayseride dedi..

şimdi diğer abilerini sordum onlarda alaşehirde muayeneye girmişler ama biri amasya biri van a gitmiş bütün kardeşlerin kütük kayseri..

şimdi diyom benim kütük şube erzurum / aşkele ben orda muayene girsem beni bu tarafa felan atarlarmı? :) (vatanın her yeri bizim tabi orayı karıştırmayın)

sadece böyle birşey belirdi kafamda;

şimdi arkadaşlar doğuda muyaneye girip batıya gelenler veya gelmeyenler yazabilirmi benim bu teorim tutarmı yatarmı? bir istatislik yapalım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek
    rahat ol abi istediğin yerde muayene ol o kiloyla almazlar zaten askerliğe :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    alırlarmı lan seni o kiloyla askere ? zayıfla bakalım bir :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    istisnalar haric gercekten sansa dayali kuraya dayali bi durum yani naparsan yap istedigin bi türlü cikmaz.. belli bi kriteride yok. bizim kuzen aydınli muayene girdi. manisa cikti:) ama mesela jandarma cikarsan heleki o daha bi tombalavari yani:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

olay ben o şu bu o değil olay muayene yerine göremi atıyolar

karıştırmayın bi kiloyu a.q :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

alper hiç fark etmiyor tecrube ile sabittir.

ayrıca askerden yırtarıda yok. 

hem askerlik saNa yarar 

))))) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ENTER TUSUNA BASAN ADAM SORMAK LAZIM.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca o öyle değil. Kardeşlerden biri Doğuda askerlik yaptıysa diğerleri batıda çıkıyor gönüllü olarak doğuya gitmezse tabii. dediğin gibide kardeşlerden biri Van da yapmış işte diğerleri batıda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

muayene yerine göre almiyorlar birinci kriter meslekci olman 2.kriter komando olman 3.kriter bi se olamaman.

ben kayseride muayene oldum ilk önce malatyaya ordan d.bakira gittim  durmuna göre bi sistemle kura çekilerek gidiyorsun.

yunusozturk.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ya şimdi ben askere gidecem inşallah(yılsonunda) 4-5 yıldır erteliyoz

şimdi yolda giderken bir arkadaşı gördüm aslen kayserili şubeside kayseri bunun 2 abisi daha var çocuğa sordum acemiliği nerde yaptın alaşehir dedi (buraya 15 dk uzaklıkta) usta neresiydi dedim izmir dedi (2 saat uzaklıkta) muayeneye  nerde girdin dedim kayseride dedi..

şimdi diğer abilerini sordum onlarda alaşehirde muayeneye girmişler ama biri amasya biri van a gitmiş bütün kardeşlerin kütük kayseri..

şimdi diyom benim kütük şube erzurum / aşkele ben orda muayene girsem beni bu tarafa felan atarlarmı? :) (vatanın her yeri bizim tabi orayı karıştırmayın)

sadece böyle birşey belirdi kafamda;

şimdi arkadaşlar doğuda muyaneye girip batıya gelenler veya gelmeyenler yazabilirmi benim bu teorim tutarmı yatarmı? bir istatislik yapalım

-----------------------------

Tamaman Tesadüf bence

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 3091 Toplam Mesaj: 16