Doğuda Muayeneye Girip Askerlik Yapanlar Gelsin Hele Bi :)
-
ya şimdi ben askere gidecem inşallah(yılsonunda) 4-5 yıldır erteliyoz
şimdi yolda giderken bir arkadaşı gördüm aslen kayserili şubeside kayseri bunun 2 abisi daha var çocuğa sordum acemiliği nerde yaptın alaşehir dedi (buraya 15 dk uzaklıkta) usta neresiydi dedim izmir dedi (2 saat uzaklıkta) muayeneye nerde girdin dedim kayseride dedi..
şimdi diğer abilerini sordum onlarda alaşehirde muayeneye girmişler ama biri amasya biri van a gitmiş bütün kardeşlerin kütük kayseri..
şimdi diyom benim kütük şube erzurum / aşkele ben orda muayene girsem beni bu tarafa felan atarlarmı? :) (vatanın her yeri bizim tabi orayı karıştırmayın)
sadece böyle birşey belirdi kafamda;
şimdi arkadaşlar doğuda muyaneye girip batıya gelenler veya gelmeyenler yazabilirmi benim bu teorim tutarmı yatarmı? bir istatislik yapalım
-
rahat ol abi istediğin yerde muayene ol o kiloyla almazlar zaten askerliğe :D
-
alırlarmı lan seni o kiloyla askere ? zayıfla bakalım bir :W
-
istisnalar haric gercekten sansa dayali kuraya dayali bi durum yani naparsan yap istedigin bi türlü cikmaz.. belli bi kriteride yok. bizim kuzen aydınli muayene girdi. manisa cikti:) ama mesela jandarma cikarsan heleki o daha bi tombalavari yani:)
-
olay ben o şu bu o değil olay muayene yerine göremi atıyolar
karıştırmayın bi kiloyu a.q :)
-
alper hiç fark etmiyor tecrube ile sabittir.
ayrıca askerden yırtarıda yok.
hem askerlik saNa yarar
)))))
-
ENTER TUSUNA BASAN ADAM SORMAK LAZIM.
-
-
hoca o öyle değil. Kardeşlerden biri Doğuda askerlik yaptıysa diğerleri batıda çıkıyor gönüllü olarak doğuya gitmezse tabii. dediğin gibide kardeşlerden biri Van da yapmış işte diğerleri batıda
-
muayene yerine göre almiyorlar birinci kriter meslekci olman 2.kriter komando olman 3.kriter bi se olamaman.
ben kayseride muayene oldum ilk önce malatyaya ordan d.bakira gittim durmuna göre bi sistemle kura çekilerek gidiyorsun.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ya şimdi ben askere gidecem inşallah(yılsonunda) 4-5 yıldır erteliyoz
şimdi yolda giderken bir arkadaşı gördüm aslen kayserili şubeside kayseri bunun 2 abisi daha var çocuğa sordum acemiliği nerde yaptın alaşehir dedi (buraya 15 dk uzaklıkta) usta neresiydi dedim izmir dedi (2 saat uzaklıkta) muayeneye nerde girdin dedim kayseride dedi..
şimdi diğer abilerini sordum onlarda alaşehirde muayeneye girmişler ama biri amasya biri van a gitmiş bütün kardeşlerin kütük kayseri..
şimdi diyom benim kütük şube erzurum / aşkele ben orda muayene girsem beni bu tarafa felan atarlarmı? :) (vatanın her yeri bizim tabi orayı karıştırmayın)
sadece böyle birşey belirdi kafamda;
şimdi arkadaşlar doğuda muyaneye girip batıya gelenler veya gelmeyenler yazabilirmi benim bu teorim tutarmı yatarmı? bir istatislik yapalım
-----------------------------Tamaman Tesadüf bence