Doğuda Yeni Bir Savaşa Hazır Mıyız ?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------
gkhn759 bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
-----------------------------İhanetinizden haberdar mısınız yoksa sadece saf mısınız?
safız tertemiz ve duruyuz.
-----------------------------safız ve tertemiziz bu millet yıllardır saf ve tertemiz yıllardır düşmanlarımız var iç ve dışta eşi benzeri görülmemiş düşmanlar üstesinde gelebilmişsiz ama bu sefer ki çok başka bişi halk desteğini de arkasına alarak dicem buna ben inanıyorum halkın yarısı inanmıyor doğru hangisi ortada acayip bir karışıklık var doğru ne olursa olsun adamlar karışıklık yapıyolar
allah yardımcımız olsun
-
hacı yazmış çizmişsinde bu haberin kaynağı nedir komplo teorisi üreten şizofrenler gibi atıp tutmuşsun kısaca sie diorum
-
kaygusuz bunu yazdı :
-------------------------------
Amerika ile yapılan gizli mütabakat madde madde uygulanıyor...
----------------------
gizli belgelere siz nasıl ulaşıyorsunuz ben onu anlamıyorum : ) -
fatihack bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı :
----------------------
gizli belgelere siz nasıl ulaşıyorsunuz ben onu anlamıyorum : )
Acan Bunlar Hocam xD -
komplo teorisi...
-
fatihack bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı :
----------------------
gizli belgelere siz nasıl ulaşıyorsunuz ben onu anlamıyorum : )
-----------------------------Yani öyle yada böyle bu şeyler hiç piyasaya çıkmıyor değil mi, hiç örneği yok.
Anladığım kadarıyla tekrarlıyarak kasıyorunuz, beni siken yok/beni siken yok/beni siken yok..............................
-
beni yok valla.sizi var sanırım ki, bu yüzden zorla milleti de kendi durumunuza sokmaya çalışıyorsunuz : )
-
Bunlar komplo degilki , gozle gorulur gelismeler.Gizliligide yok, oturup gelismeleri bir araya getirdiginiz tablo budur.Yapbozun parcalari birlesince manzara bu !
Komplo diyenler , paranoyaksiniz diyenler , 2000 li yillarda soylediklerimizide komplo olarak niteliyorlardi ama yillar gectikce hep biz hakli ciktik :)
*Bir zamanlar birseyler soyledik , cikti birileri komplocular dediler...hemen sonrasinda Karen Fogg'un e-postalarini yayinladik , gercekler belgelendi,komplocusunuz diyenler solugu avrupada amerikada aldi, akp iktidara gelince tekrar memlekete donup gazete ve tv koslerine tekrar yerlestiler :)
Bu arada Karen Fogg'dur , e-postalaridir nedir necidir , cogu kisi bilmez belki,arastirin !
O maillerden kucuk bir bolumu ozetle aktaryim size
**
-Turk tarihini nasil alt edebiliriz cocuklar ? (cocuklarida , hasan cemal , mehmet ali birand, mehmet altan ,murat belge, halil berktay ,cengiz candar vb)
**
O zaman fogg un maillerine operasyon yapilmali diye yanit veren bu adamlar...bakin bugun ergenekon operasyonunu en siddetli sekilde savunuyorlar , kirli haberler , savsatalar :) Tabi tarihi ergenekon operasyonu baslangiciyla bilenler yanilacaktir , vay hainler diyecektir , ulan neler yapmis diyecektir...ama tarihe dokunan adamin ici rahattir , bilir , sahit olmustur bazi seylere...yani cogu insan bu opersayonlara sasirirken , biz zaten boyle bir operasyon yapilacagini 3kasim 2002 oncesi biliyorduk ;) O zaman bu komplolari(!) kurduk ve elestiriler topyekun yine bu karen foggcugun cocuklarindan gelmeye basladi , fethullahci ve islamci medyadida arkasina alarak...Karen Fogg olayini arastirisaniz demek istediklerimi daha net anlarsiniz...
O belgeler Devlet Bahceliye kadar gitti ama yayinlamadi , yayinlayamadi...kimleri gezdi o belgeler kimleri , muhsiz yaziciogluna bile gitti ama o da yayinlayamadi...Belgeler basin aciklamasiyla gundeme getirildiginde, bakanlar cikip ab ye gozdagi vermektense , o belgeleri aciklayan insanlari elestirmeye basladi , bu belgelere nasil ulasip yayinlarsiniz vsvs...cok degerli mhp , devlet bahceli , bu belgeler bir komplodur , ab ile aramizi acmak istiyorlar diye aciklama yapmis ki ne aci bir durumdur ne aci...
Neyse ,biz komplolarimiza devam edelim :)
-
sizin gibi düşünenlere daha ne anlatalım. Ülkemiz yabancı hegomanların altında güvensiz bir şekilde yürüyor..anlatacak zaman kalmadı artık. eylem yapma zamanıdır artık.Bağımsızlık nedir bunun tadını unutttuk...
Bak o maddeler varya gözlerine fitir fitir girsin. uyuyama düşlerine girsin inş. yaratıcı nasip etsin bu istediğimi. bak sana bi haber daha vereyim. hani o maddeler varya. ordakilerden birisi Nisan Ayında gerçekleşiyor malesef. hani bizim abdüş ermenistan maçına gitti ya. o ermeni tohyumu c.baskanıyla yanyana maç izledi ya. çeşitli antlaşmalar oldu ya. hani biz 2009 a girdikte onlardan elektrik almaya başladık ya. hani diplomatik olarak çözülemeyecek bişey yok diyen abdüsümüz söyledi ya. Anlatıyorum bak dediklerim aynen uygulanmıştır..bak maddelerden birisi nisan ayında oluyor. geçen günlerde abdus bruksel ab kurul toplantısı yapmaya gitti ya. takip ediyoruz bu günleri... Brüksel açıklama yapıyor ve diyor ki. NİSAN AYINDA ERMENİLERE SINIR AÇILACAK DİYOR...lan bir düşünür dersin ki Allah Allah ulan bu brukselli demokrat kişiler kim ki bizim işlerimize karışıyor der insan değil mi _? anlatmayla hiç bi faydası olmasada yazıyorum inadına belki birileri okur ve doğru der lan bunlar yaşanıyor gündemimizde olan olaylar der. bak yine bir şey diyeyim senin gibilere..
Hani bu obama gelicekmiş ya turkiyeye 6nisanda Kürt konusu terör konusu ermeni sorunu filan görüşçeklermiş ya.Demez misin kim ki bu bize karışıyor biz Misaki milli sınırlarımız içindeki olaylara kimse müdahale edemez ya demez misiniz siz ? yoksa ya obama koskoca lider ülkenin baskanı o ne derse bizde onu yapmak zorundayız düşüncesini bırakın!!!
Adamlar gelicek ve diyecekki Derhal TÜRKİYE ermeni sınır kapısını açsın diyecek. umarım demez. Ülke insanları buna tepki verdiği için polisten ya gaz yeşertmesi yiyecek yada dayak yiyecek... Ve sizin gibiler bu olay karşısında normaldir canım nolcak yani sınırı açtık bişey olmaz diyecektir.
Ülkemiz için artık susma vakti değil.Uyanma vaktidir...biz yaşarken bişey yapamıyoruz kim bilir şehitlerimiz bu durum karşısında ne çok isterdi topraktan kalkıp vatanı satanları tek tek azarlamayı...